28.11.04, 00:21
witajcie.moze wiecie jakie sa prawidlowe oznaczenia bioderek przy usg.czy Ia
i Ib to jest prawidlowe?
Obserwuj wątek
    • osmag Re: bioderka 28.11.04, 10:14
      a ile ma dziecko? To jest ważne.
      • hanya00 Re: bioderka 28.11.04, 18:56
        przy ostatnim usg mial ok 2 miesiace,mial miec robione jeszcze jedno ale w
        miedzyczasie byl szpital,wazniejsze sprawy i to poszlo w zapomnienie.teraz ma 9
        miesiecy.
    • osmag Re: bioderka 29.11.04, 06:00
      w 2 mis. to norma, chociaż Ib to na granicy. Terz już pewnie czworakuje?
      • hanya00 Re: bioderka 29.11.04, 19:35
        dopiero zaczyna.trzy ktoki zrobi na czterech a czwarty rzuca sie jak zwierze na
        zdobyczsmile.smiesznie to wyglada.od jakiegos czasu prawie cale dnie spedza na
        podlodze i zaczal robic niezle postepy.wczesniej byl wiecznie noszony przez
        babcie albo wozony w wozku.uczy sie dopiero siadac.kilka razy udalo mu sie.ale
        jest zawziety,"walczy" z usmiechem na twarzy.starszy syn robil to wszystko w
        expresowym tepie,nie zdazylam sie zastanowic czy jyz powinien czy nie wykonywc
        te wszystkie rzeczy.a malego trzeba wszystkiego uczyc.nie wiem czy
        pamietasz.kiedys pisalam do ciebie z powodu drgawek malego.ma stwierdzona
        padaczke z napadami jednostronnymi ale nie jest to poparte wynikami.w zadnym
        badaniu nie wyszla.dostaje leki i od tego czasu jest ok.mam nadzieje,ze to
        kwestia czasu i bedzie zdrowy. pozdrawiam.hania
    • osmag Re: bioderka 30.11.04, 18:55
      Jeżeli zaczyna czworakować i jest uparty to myślę, że będzie dobrze. Z powodu
      drgawek i tak jesteście pod opieką neurologa więc macie rękę na pulsie. Teraz
      przede wszystkim podłoga jako sala gimnastyczna i powinno być nieźle.
      Pozdrawiam
      • hanya00 Re: bioderka 30.11.04, 22:25
        bardzo dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka