hanya00 28.11.04, 00:21 witajcie.moze wiecie jakie sa prawidlowe oznaczenia bioderek przy usg.czy Ia i Ib to jest prawidlowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanya00 Re: bioderka 28.11.04, 18:56 przy ostatnim usg mial ok 2 miesiace,mial miec robione jeszcze jedno ale w miedzyczasie byl szpital,wazniejsze sprawy i to poszlo w zapomnienie.teraz ma 9 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
osmag Re: bioderka 29.11.04, 06:00 w 2 mis. to norma, chociaż Ib to na granicy. Terz już pewnie czworakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
hanya00 Re: bioderka 29.11.04, 19:35 dopiero zaczyna.trzy ktoki zrobi na czterech a czwarty rzuca sie jak zwierze na zdobycz.smiesznie to wyglada.od jakiegos czasu prawie cale dnie spedza na podlodze i zaczal robic niezle postepy.wczesniej byl wiecznie noszony przez babcie albo wozony w wozku.uczy sie dopiero siadac.kilka razy udalo mu sie.ale jest zawziety,"walczy" z usmiechem na twarzy.starszy syn robil to wszystko w expresowym tepie,nie zdazylam sie zastanowic czy jyz powinien czy nie wykonywc te wszystkie rzeczy.a malego trzeba wszystkiego uczyc.nie wiem czy pamietasz.kiedys pisalam do ciebie z powodu drgawek malego.ma stwierdzona padaczke z napadami jednostronnymi ale nie jest to poparte wynikami.w zadnym badaniu nie wyszla.dostaje leki i od tego czasu jest ok.mam nadzieje,ze to kwestia czasu i bedzie zdrowy. pozdrawiam.hania Odpowiedz Link Zgłoś
osmag Re: bioderka 30.11.04, 18:55 Jeżeli zaczyna czworakować i jest uparty to myślę, że będzie dobrze. Z powodu drgawek i tak jesteście pod opieką neurologa więc macie rękę na pulsie. Teraz przede wszystkim podłoga jako sala gimnastyczna i powinno być nieźle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś