malgosia.pyrzyk 04.01.05, 10:00 mam 1,5 roczną córeczkę od miesiąca z przerwami kilkudniowymi jest przeziębiona katar i kaszel potem przerwa i znów, daję jej cebion multi ale wydaje mi sie że powinno jej się dawać coś lepszego ale co to ma być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosia.pyrzyk Re: ciągle sie przeziębia 04.01.05, 14:34 malgosia.pyrzyk napisała: > mam 1,5 roczną córeczkę od miesiąca z przerwami kilkudniowymi jest przeziębiona > katar i kaszel potem przerwa i znów, daję jej cebion multi ale wydaje mi sie ż > e powinno jej się dawać coś lepszego ale co to ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: ciągle sie przeziębia 04.01.05, 15:17 Wiesz, jest bardzo wiele specyfików i w sumie powinien wypowiedzieć się najpierw lekarz, co podawać. Co jest przyczyną przeziębienia? U nas zawsze skutkował syrop z cebuli (1 pokrojona cebula zalana 1 łyżką miodu, zostawiona w cieple), jest też Bioaron C, Profilaktin, Echinacea, Thymuline, Lymphosil... cała masa jednym słowem, niektóre stosowane zasadniczo od późniejszego wieku. Polecam tez herbatkę Malina z Echinaceą Odpowiedz Link Zgłoś