antoninamaria 20.02.05, 19:25 Moja 3-letnia córka pomiędzy wargami sromowymi ma często biały nalot lub zaczerwienienie i narzeka na pieczenie. Czy zna ktoś "domowe" sposoby na złagodzenie dolegliwości ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martaglowacka Re: ginekologia dziecięca 21.02.05, 09:25 Możesz spróbować wszelkich nasiadówek oraz przemywań rumiankiem i innymi ziołami, ale najlepiej jednak iść do lekarza (najpierw chyba wystarczy zwykły pediatra). Mój synek ma czasem taki nalot i swędzenie na siusiaku, zwykle przepisywana jest nam Neomycyna i zaraz pomaga. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
magda08 Re: ginekologia dziecięca 21.02.05, 10:01 Witam. Możesz spróbować podmywania płynem do higieny intymnej Intima lub specjalnym proszkiem do rozpuszczenia w wodzie Tantum Rosa - do kupienia w aptece. Ale tez bym najpierw radziła iść do lekarza - nie wiem skąd jesteś , ale bardzo dobra ginekologia dziecięca jest w Szczecinie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
martelia Re: ginekologia dziecięca 21.02.05, 10:34 możesz podać namiary na tę panią ginekolog. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś