chudolina 27.02.05, 20:04 Nazywam się Magda i mam chorobę lokomocyjną od dziecka.Teraz mam 13 lat.Ta choroba ciągle we mnie jest gdy jeżdże np.samochodem.Jak mogę ją wyleczyć?? Proszę o radę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilka.b Re: Choroba lokomocyjna 23.07.05, 01:04 Cześć Magda nie wiem czy da się to wyleczyć. Ja mam 22 lata i mam tą chorobę od kąd pamientam czyli od dziecka . ąle być może w twoim przypadku z czasem to przejdzie tak słyszałam jak mi cała rodzinka mówiła z wiekiem to przechodzi a tu 22 lata i nic wydaje mi sie że to nie przechodzi . Tego się nie leczy ale wiem co przezywasz wsiadajac do autobusu albo do samochodu bo to samo ja przezywam juz 22 lata pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Choroba lokomocyjna 23.07.05, 08:43 czy diphergan działa dłużej niż aviomarin?? czeka mnie długa jazda z 4 latką.aviomarin uśpi ją na chwilkę a jak długo potem jeszcze działa? do tej pory najdłuższa była trasa 4 godz,teraz czeka nas ok.18 z noclegiem wiąc w sumie dwa dni drogi Odpowiedz Link Zgłoś
ilka.b Re: Choroba lokomocyjna 25.07.05, 16:13 nigdy nie stosowałam tego środka "diphergan" - stosuje tylko aviomarn ale możesz sprobowac chociasz jak bym miala komuś polecać to właśnie poleciłabym aviomarn bo jest on narazie najlepszym na rynku dostępnym środkiem , działa około 5 godzin Odpowiedz Link Zgłoś