maksianka 02.04.05, 19:59 Witam! Mam pytanie z czego można robić okłady na pośladki? Mój maluch (9 miesięcy) dostaje zastrzyki i ma spuchnietą pupę, czy mogę mu jakos pomóc? Pozdrawiam! jesli mieliście taki problem, proszę o zdanie. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea okłady 02.04.05, 21:18 Autor: zmdb Data: 02.04.2005 20:54 -------------------------------------------------------------------------------- moim córeczkom pomagały okłady z sody 1łyżeczka sody na 1/2 szkl. wody Odpowiedz Link Zgłoś
iwetka1 Re: z czego okłady na pupę po zastrzyku??? 02.04.05, 21:22 mozna też zrobić okłąd z roztworu sody oczyszczonej: łyżeczka sody na szklankę przegotowanej letniej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
zyt Re: z czego okłady na pupę po zastrzyku??? 02.04.05, 21:33 siemie lniane zagotować i takiejeszcze ciepłe ,galaretowate na gazę i zostawić nz pupci nawet na kilka godizn ja mieniałam co godzinkę -pomogłó Odpowiedz Link Zgłoś
tjarzyna1 Re: z czego okłady na pupę po zastrzyku??? 18.04.05, 15:56 Gorąco polecam ALTACET - żel. U naszej dzidzi nie ma śladu po zastrzyku. Zapoznaj się z ulotką. Nam żel poleciła pani pediatra. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś