justyna_28 07.06.05, 22:44 Moja córka w 3 dobie miała 12,6 poziom bilirubiny, w 3 tygodniu 13,4. Czy ktos mial podobnie, ze poziom zwiekszal sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_szymka Re: Zółtaczka nadal jest 07.06.05, 23:51 mój syn w 4 dobie miał 19 i to był już bardzo wysoki poziom. W 6 dobie bilirubina zaczęła spadać i wyszliśmy do domu. W szpitalu powiedzieli, że jak poziom zaczął spadać to już nie będzie spowrotem wzrastał. Gdzie robiłaś badanie, czy ktoś Ci je zlecił i czy lekarz widział wyniki? Myślę, ze powinnaś iść do lekarza i sknsultować to. Odpowiedz Link Zgłoś
chiseida Re: Zółtaczka nadal jest 08.06.05, 07:49 Moja córka w 2 dobie miała 19, wypisano nas ze szpitala po tygodniu z poziomem 14. Bilirubina stopniowo spadała, ale bardzo powoli. Żółtaczka skończyła się do piero po trzech miesiącach i z moich obserwacji... po odstawieniu nabiału. Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: Zółtaczka nadal jest 08.06.05, 08:30 synek mojej szwagierki mial bardzo długo zoltaczke, okazalo sie ze jego mała wątrobka nie trawi mleczka mamusi, kazali sciagac mleko, pasteryzowac czyli podgrzewac albo nawet gotowac i wszystko wrocilo do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_28 Re: Zółtaczka nadal jest 08.06.05, 11:06 Pediatra kazała zrobić badania, bo mała jest nadal żółta, no i poziom wyszedł trochę wyższy. Nie kazała się narazie przejmować, ale trochę się martwię. Odpowiedz Link Zgłoś