aniurka 28.06.05, 22:29 Kiedy byłaś dokładnie na 8-ce? Ja z Alusią od 21 luty do 03.03 2005. Może się znamy!!!!!! Pozdrawiam Ania mama Alicji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefcianna Re: do gawgosia... 28.06.05, 23:05 Wiem że nie do mnie, ale cię znam Aniu. Jesteś z Tarnowa prawda? Tutaj mama Emilki również Anka i też z Tarnowa kojarzysz mnie? Mój adres: stefcianna@gazeta.pl Ucałuj Alusię i napisz co u was! Odpowiedz Link Zgłoś
izakam51 Re: do gawgosia... 28.06.05, 23:36 Małgosiu, wprawdzie się nie znamy, ale mieszkamy bardzo blisko siebie, jestem ze Skarżyska.Mój Kacperek jest już po trzech operacjach w Prokocimiu i ma sie dobrze. Przebywaliśmy już niejednokrotnie w szpitalu. Jesli kiedykolwiek potrzebowałabyś jakiś informacji służę pomocą. Jesteśmy w portretach dzieci. Iza, mama Kacpra. Odpowiedz Link Zgłoś
gawgosia Re: do gawgosia... 29.06.05, 18:26 Wielkie dzięki bardzo chętnie porozmawiam z Tobą a nawet jeśli będzie taka możliwości to spotkałabym się na dłuższą rozmowę Jesze raz serdeczne dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
gawgosia Re: do gawgosia... 29.06.05, 18:17 Tak Anulko znamy się jestem pewna napisałam już do Ciebie e-maila Leżałyśmy na tej samej sali przed i po operacji naszych dzieci Pozdrawiam Ciebie, Alę i Gosię. Uściski od Wojtka i Filipka Odpowiedz Link Zgłoś
dominikdudek Re: do gawgosia... 29.06.05, 22:11 czesc ja tez jestem z tarnowa z dominiczkiem jestesmy po pierwszej operacji jest jeszcze w prokocimiu ale bardzo chcialabym nawiazac z wami kontakt szczegolnie ze jestescie z tarnowa odpiszcie bozena Odpowiedz Link Zgłoś
aniurka Re: do gawgosia... 30.06.05, 07:49 Super że dałyście znaki napiszę do Was dzisiaj wieczór. Właśnie wybieram się na wycieczkę do Krakowa (turystycznie) Bardzo sie cieszę. Pozdrawiam. Ania mama Alicji Odpowiedz Link Zgłoś