lolinka2 03.11.05, 21:07 Prowadzimy z mężem ślectwo Napiszcie proszę (wszyscy którzy robili sobie te kąpiele z mazidłami,jak często chorujecie i bierzecie antybiotyki (zaznaczcie czy wylazły wam te "robale" czy nie). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolinka2 Re: Wyłażące "robale" z ciała 03.11.05, 21:31 przpraszam; miało być 'śledztwo', rzecz jasna. I chodzi o osoby które na sobie i swoich dzieciach spraktykowały w gorącej kąpieli smarowanie miodem i mąką i coś im z tego wyszło - dosłownie. Słowo wyjaśnienia, mojemu dziecku i mnie nic nie wylazło, stąd teoria o intensywnym leczeniu kontra poziom toksyn i ich wydostawanie się przez skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: Wyłażące "robale" z ciała 03.11.05, 21:49 A napisz proszę o czym piszesz? Zainteresował mnie wątek ale nie bardzo wiem jak to zrobić i kiedy? ------------------------------------------------------ Betty to mama a to jestem ja: GWIAZDECZKA Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Wyłażące "robale" z ciała 03.11.05, 21:54 Ja to zrobiłam na sobie. Wrazenia opisałam w tamtym wątku, mogę Ci podlinkowac, jeśli chcesz. W każdym razie jest to moze nie tyle bujda na resorach, co raczej dowód na to, że naiwna głupota połaczona z ludzkim umiłowaniem do horrorów prowadzi na manowce. Odpowiedz Link Zgłoś