barbarajarzabek Re: krew z noska 27.12.05, 16:15 przedwczoraj Markowi poleciała krew z nosa pozatym nic sie nie dzieje, mały się bawi ładnie je i jest pogodny. czy mieliście cos podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelia5 Re: krew z noska 27.12.05, 17:02 Ja borykam się z identycznym problemem. Od pierwszej operacji Kamilci miała 9 miesięcy (obecnie 2,5 roku) też co jakiś czas bez powodu leci jej krew z nosa. nie wiem być może coś przy intubacji? nie mam pomysłu co robić co sie dzieje wyniki krwi ma dobre. Ewelina mama Kamilki (w portretach dzieci). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basikrzy Re: krew z noska 27.12.05, 20:39 u nas też od czasu do czasu pojawia się odrobinka krwi przy czyszczeniu noska na chusteczce, zdarza się to okresowo przez pewien czas, a potem zanika ja sobie to tłumaczę wzrostem ciśnienia (wiem, że u osób z nadciśnieniem zdarzają sie krwotoki z nosa) być może ma to też związek z faktem, ze nasze serduszka mają tendencję do pękania naczyń (stąd trudność zrobienia wkłucia - jest wykonywane poprawnie, ale "słabe" żyłki momentalnie pękają) Odpowiedz Link Zgłoś