elasie 20.01.06, 11:06 Witajcie, Poniżej podaję link do mini poradnika dla rodziców o CZMP. Napisalam go w oparciu o wlasne doswiadczenia. www.sercedziecka.org.pl/4_lodz.htm Pozdrawiam Ela - mama Mateuszka (HLHS) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikakonieczka Re: CZMP w Łodzi 20.01.06, 12:47 Uważam,że to super pomysł i z głową wykonany.Przyda się niejednej "nowej Mamie",Która będzie wiedziała jak i gdzie się poruszać.Brawo za pomysł.Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
sikorkaptak Re: CZdz w wawie??? 20.01.06, 12:48 super strona czy nie wiesz czy jest cos podobnego o warszawskim centrum??aneta Odpowiedz Link Zgłoś
ewire Re: CZMP w Łodzi 20.01.06, 13:40 Cieszę się Elu, że o tym pomyślałaś, to naprawdę super pomysł. Tym bardziej ,że marketing CZMP wogóle czyba nie istnieje, a jeśli istnieje, to prowadzony jest przez kogoś, kto nie ma o tym zielonego pojęcia. Lub Pan Dyrektor sam nie wie jakie działy POWINIEN promować. Jestem tym naprawdę głęboko oburzona. Odpowiedz Link Zgłoś
ewire Re: CZMP w Łodzi 20.01.06, 13:48 Aha, powinnaś dopisać, że teraz jest już możliwość przebywania z większym dzieckiem na oddziale kardiochiurgii ( o ile jest wolne miejsce). Ja z Alusią byłam tam w jednym boksie. W jednym dla opiekuna jest leżanka, w drugim łóżko. Odpowiedz Link Zgłoś