Dodaj do ulubionych

Litewska-dr Wróblewska

21.02.06, 08:22
Po 3 miesiącach wydzwaniania wreszcie udało mi się zapisać na wizytę. Czy
ktoś z Was miał może do czynienia z dr Wróbewską i może podzielić się opinią?
Jakoś zupełnie nie kojarzę jej z oddziału.
Obserwuj wątek
    • gosiamarciniak Re: Litewska-dr Wróblewska 21.02.06, 09:31
      Hej, na kiedy jesteś zapisana? Mi też udało się dodzwonic i jesteśmy zapisane
      na 7 marca na 9.40. Już wcześniej byłyśmy z Mają u dr Wróblewskiej, chyba ze 2
      razy. Jest ok, rzeczowa, ale o wszystko trzeba pytać - ale tak to już jest w
      tym szpitalu. Dr Wróblewskiej nie ma na oddziale bo to jest dawna pani
      ordynator, teraz juz nie pracuje na kardiologii.
      • dorek3 Re: Litewska-dr Wróblewska 21.02.06, 14:44
        Byłam szybsza smile)
        Mamy być na 9.00, również 7-ego marca.
        Jak się ma zakres badań podczas wizyty w poradni do pobytów na oddziale
        dziennym? Troche obawiam sie echa bez żadnego "medycznego" przygotowania.
        • gosiamarciniak Re: Litewska-dr Wróblewska 22.02.06, 08:50
          To fajnie, bo będziemy mogły sie spotkać, my pewnie będziemy trochę
          wcześniej,bo przyjeżdzamy z Płocka.
          Na takiej wizycie w poradni najpierw wchodzisz do gabinetu, potem idziesz
          zrobić EKG, echo i znów wracasz z wynikami do gabinetu. Echo na pewno nie jest
          tak dokładnie robione jak w uśpieniu, ale to zalezy od temperamentu dziecka.
          Ile ma Twój synek? Maja ma 16 m-cy, a wcześniej różnie to bywało z tym echem,
          raz była spokojna , raz nie. Ja ją zabawiam jak tylko mogę, żeby nie ruszała
          się.
          • dorek3 Re: Litewska-dr Wróblewska 22.02.06, 12:36
            Kuba własnie skończył 2,5 roku. Ostatnio miał echo robione nie w uśpieniu tylko
            dostał hydroksyzyne albo coś w tym stylu. I było OK. Poprzednie był na śpiąco i
            z tym usypianiem tez był kłopot.
            Mam szansę jeszcze tego dnia dotrzeć do pracy powiedzmy na 12-tą? Ile zajmowało
            Ci to czasu?
            • gosiamarciniak Re: Litewska-dr Wróblewska 23.02.06, 07:08
              Z tymi badaniami to róznie bywa: zależy ile czasu się czeka głównie na echo, bo
              EKG robią raczej szybko. Na echo jak sama wiesz są też poumawiane dzieci z
              oddziału, które sa usypiane i to one mają pierwszeństwo.
              Uważam, że powinnaś zdążyć na 12, ale na 100% Ci tego nie zagwarantuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka