dorek3 21.02.06, 08:22 Po 3 miesiącach wydzwaniania wreszcie udało mi się zapisać na wizytę. Czy ktoś z Was miał może do czynienia z dr Wróbewską i może podzielić się opinią? Jakoś zupełnie nie kojarzę jej z oddziału. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiamarciniak Re: Litewska-dr Wróblewska 21.02.06, 09:31 Hej, na kiedy jesteś zapisana? Mi też udało się dodzwonic i jesteśmy zapisane na 7 marca na 9.40. Już wcześniej byłyśmy z Mają u dr Wróblewskiej, chyba ze 2 razy. Jest ok, rzeczowa, ale o wszystko trzeba pytać - ale tak to już jest w tym szpitalu. Dr Wróblewskiej nie ma na oddziale bo to jest dawna pani ordynator, teraz juz nie pracuje na kardiologii. Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: Litewska-dr Wróblewska 21.02.06, 14:44 Byłam szybsza ) Mamy być na 9.00, również 7-ego marca. Jak się ma zakres badań podczas wizyty w poradni do pobytów na oddziale dziennym? Troche obawiam sie echa bez żadnego "medycznego" przygotowania. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiamarciniak Re: Litewska-dr Wróblewska 22.02.06, 08:50 To fajnie, bo będziemy mogły sie spotkać, my pewnie będziemy trochę wcześniej,bo przyjeżdzamy z Płocka. Na takiej wizycie w poradni najpierw wchodzisz do gabinetu, potem idziesz zrobić EKG, echo i znów wracasz z wynikami do gabinetu. Echo na pewno nie jest tak dokładnie robione jak w uśpieniu, ale to zalezy od temperamentu dziecka. Ile ma Twój synek? Maja ma 16 m-cy, a wcześniej różnie to bywało z tym echem, raz była spokojna , raz nie. Ja ją zabawiam jak tylko mogę, żeby nie ruszała się. Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: Litewska-dr Wróblewska 22.02.06, 12:36 Kuba własnie skończył 2,5 roku. Ostatnio miał echo robione nie w uśpieniu tylko dostał hydroksyzyne albo coś w tym stylu. I było OK. Poprzednie był na śpiąco i z tym usypianiem tez był kłopot. Mam szansę jeszcze tego dnia dotrzeć do pracy powiedzmy na 12-tą? Ile zajmowało Ci to czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiamarciniak Re: Litewska-dr Wróblewska 23.02.06, 07:08 Z tymi badaniami to róznie bywa: zależy ile czasu się czeka głównie na echo, bo EKG robią raczej szybko. Na echo jak sama wiesz są też poumawiane dzieci z oddziału, które sa usypiane i to one mają pierwszeństwo. Uważam, że powinnaś zdążyć na 12, ale na 100% Ci tego nie zagwarantuje. Odpowiedz Link Zgłoś