misia33 29.04.06, 14:07 Ala ma 6 miesięcy od kilku dni kaszle wtedy jak śpi - jest to taki "duszący" kaszel podaje jej syrop ale jak widać nie skutkuje Co to może być Nie ma gorączki, ani katarku więc co jest ? Ktoś tak ma ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak Re: Kaszel podczas snu 29.04.06, 14:11 jak trwa to juz pare dni, to idz do pediatry, trzeba osłuchac oskrzela; Marek mial taki nocny kaszel, dostal Eurespal i po paru dniach było po kaszlu Odpowiedz Link Zgłoś
nanadomi Re: Kaszel podczas snu 29.04.06, 14:22 Cześć. Mojej Dominice gdy miała 8 miesiecy również kaszlała w nocy, wtedy pomogła jej inhalacja z ventolinem. A moze poprostu masz za ciepło w nocy i Twojej małej chce sie pić,też tak miałam podałam herbatkę i przechodziło.Albo inne wyjście gdy furczy noskiem i mocniej się zaciągnie to rówież może przy tym kaszleć. Pozdrawiam. Dominika i Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
jowitak3 Re: Kaszel podczas snu 29.04.06, 21:24 Radzę szybką wizytę u pediatry. Właśnie wróciłam z synkiem (4m) ze szpitala. Miał zapalenie płuc. Jedynym objawem był kaszel podczas snu. Żadnej gorączki, dobre samopoczucie i nie brakowało mu apetytu. Panuje teraz jakiś ohydny wirus; większość chorych dzieci (zapalenie płuc i oskrzeli) na naszym oddziale nie miało żadnych dolegliwości poza kaszelkiem. Mam nadzieję, ze u Was to tylko lekkie przeziębienie. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Lepiej sprawdzić i spać spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś