zenusia 24.05.06, 12:05 Mój synek ma gorączke około 38,5 ropieje mu oczko i po za tym żadnych innych objawów .Dostaje antybiotyk od niedzieli a gorączka nie znika .Badanie moczu ok.Nie wiem gdzie szukac przyczyny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niewierzewam Re: gorączka od czwartku 24.05.06, 20:23 przedłużająca się temperatura występuje przy mononukleozie, antybiotyk wtedy nie działa, może warto zrobić morfologię (jest wtedy bardzo zaburzona)? Lekarze często mają problemy z diagnozowaniem tej choroby. Oczywiście ropiejące oko nie ma z tym, co napisałam żadnego związku. Poszukaj w necie objawów choroby bo nie mam w tej chwili możliwości szczegółowego opisywania, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zenusia Re: gorączka od czwartku 27.05.06, 19:22 Dzieki za rade ale to był jakiś inny wirus . Ja sie też zarazilam .A chorowałam na mononukleoze bo mam na to świństwo przeciwciala ale przyznam sie że nie wiem kiedy.Najważniejsze że mały znowu formie i śmieje sie całą buzią. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: gorączka od czwartku 28.05.06, 00:04 > Dzieki za rade ale to był jakiś inny wirus . Jeśli to był wirus, to na co był ten antybiotyk ? Odpowiedz Link Zgłoś
zenusia Re: gorączka od czwartku 28.05.06, 16:05 Antybiotyk wygląda na to że lekarka zleciła NA WSZELKI WYPADEK.Ja raczej sie stosuje do polecen wiec mu podałam NO I NIE POTRZEBNIE Odpowiedz Link Zgłoś