pati03 10.06.06, 09:28 Dzięki bardzo za miłe słowa ,jesteśmy w domu,za miesiąc do kontroli,a potem druga operacja ale narazie nie myślę.Będzie ok pozdrawiam Ada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basikrzy Re: Jesteśmy w domu 10.06.06, 09:37 To super - wreszcie zasłużony odpoczynek, zbierajcie siły i cieszcie się nadchodzącym latem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikakonieczka Re: Jesteśmy w domu 12.06.06, 16:27 To wspaniała wiadomość.Cieszcie się sobą i uczcie się siebie nawzajem wtedy łatwiej rozpoznać gdyby coś się działo. Ale na pewno wszystko będzie dobrze i bez nispodzianek doczekacie następnego etapu.Tymczasem życzę Wam dużo Uśmiechów,radości i pięknego letniego słoneczka,którego chyba wszystkim nam brakuje.Monika mama Mateusza z HLHS i Kingi(zdrowej). Odpowiedz Link Zgłoś
cartwood Re: Jesteśmy w domu 13.06.06, 21:41 Witaj Ada, Bardzo się cieszę, że pomyślnie przeszliście ten pierwszy etap i jesteście wszyscy razem w domku. Teraz będzie coraz lepiej. Życzę Wam dużo radości i szczęśliwych chwil z Maleństwem. Napiszę na priva Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
bamastu Re: Jesteśmy w domu 22.06.06, 13:11 To super!!! Bardzo sie cieszymy. Ja i Jakubek już na dobre zaaklimatyzowaliśmy się w domku... Ada, jak z coś to dzwon albo pisz do mnie. No i kiedy macie wizytę kontrolną??? Może się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś