mwalachowski 02.07.06, 12:55 Mój 5 miesięczny syn ma już całkiem długie włosy na plecach. Bardzo mnie to dziwi, czy ktoś już kiedyś się spotkał z takim problemem? Co mam robić i dlaczego tak się stało? Mój pediatra rozkłada ręce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksik2 Re: Włosy na plecach...... 02.07.06, 13:41 nie słyszałam o takim czymś,dziwne...ale nie martw się Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: Włosy na plecach...... 02.07.06, 14:24 Moja 6-tyg córka ma od urodzenia na uszach mam nadzieję , że nie urosną Odpowiedz Link Zgłoś
szopiczek Re: Włosy na plecach...... 03.07.06, 11:58 Moja niunia tez ma na uszach i to jakie! Wołamy na nią Frodo Odpowiedz Link Zgłoś
kata123 Re: Włosy na plecach...... 02.07.06, 17:27 mój syn mial wloski w okolicach nerek. lekarz powiedzial, że wloski w tym miejscu mogą (ale nie muszą) świadczych o jakichś problemach z nerkami. Wojtek mial robione usg i badanie moczu. u nas wszystko bylo ok, a wloski zniknęly po jakimś czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
beatamonia3 Re: Włosy na plecach...... 02.07.06, 18:06 nie martw się. mojej sąsiadki dziecko miało bardzo dużo włosków na plecach. z czasem wszystkie wypadły, wytarły się. Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: Włosy na plecach...... 02.07.06, 18:37 Dziecko sąsiadki miało włoski na plecach. Długie i gęste. Taka małpeczka Nic się nie martw, wszystkie wypadły. Odpowiedz Link Zgłoś
mamapauli1 Re: Włosy na plecach...... 02.07.06, 19:18 Moja bratanica (7 lat) ma włosy na plecach. Jej mama też miała jak była mała, ale mówi ze jej sie wytarły. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: Włosy na plecach...... 03.07.06, 13:04 u nas nie były bardzo gęste ani długie,ale były Jasiek ma teraz 5 lat i nadal ma-tyle,że zjaśniały to sprawa hormonów-cóż zrobić jeśli odziedziczył je po dziadku Odpowiedz Link Zgłoś