Dodaj do ulubionych

Wyjeżdżamy nad morze

07.07.06, 09:26
Dzisiaj wieczorem wyjeżdzamy na dwa tygodnie nad morze do Darłowka. Wszystkim
dzieciaczkom życzymy duzo zdrowia, tym które czekaja na zabiegi aby sie
szczęśliwie udały, tym które przebywaja w szpitalach aby szybko powracały do
zdrowia i wszystkim zyczymy udanego wypoczynku. Odezwe sie po powrocie.
Iza , Mariusz i Kacperek.
Obserwuj wątek
    • stefcianna Re: Wyjeżdżamy nad morze 08.07.06, 19:57
      Życzę miłego wypoczynku i pięknej sprzyjającej pogody. Całuski Ania z Emilką i
      Mariuszem
    • ewelia5 Re: Wyjeżdżamy nad morze 09.07.06, 09:28
      Moje rodzinne miasto. Szkoda, że teraz jestem daleko bo bysmy się spotkały smile.
      Życze miłego wypoczynku. Ja Tęsknię. ale już niedługo też jadę na wakacje do
      darłówka. Życzę zdrówka i miłego wypoczynku smile. Ewelina
      • monawk Re: Wyjeżdżamy nad morze 09.07.06, 10:47
        Również życzę miłego wypoczynku. Widzę, że krajanki są na forumwink Ja pochodzę ze Sławna, niestety też dawno już tam nie byliśmysad
        • ewelia5 monawk 09.07.06, 23:47
          Ach... my nie krajanki.... w tej chwili. Miło, ze ktoś zna bliskie sercu nam
          okolice. Powiat często odwiedzalismy już od pierwszego dnia narodzin cała nasza
          trójka smile. Serdecznie pozdrawiam. E.
          • izakam51 Wrócilismy z wakacji 24.07.06, 15:51
            Własnie wrócilismy znad morza wypoczęci i opaleni, pogoda była wspaniała,
            okolica piekna. Kacper dobrze zniósł upały, często przebywalismy na plazy, mały
            kąpał się w morzu, chodzilismy na basen, tak jak w domu Kacper był żywotny i
            rozbrykany, apetyt mu dopisywał i nikt nie dawał wiary, że jest po tylu
            przejściach, gdyby nie jego blizny po operacjach. To dowód na to, że nasze
            dzieci mogą normalnie żyć i funkcjonować.
            Iza
            • ewelia5 Re: Wrócilismy z wakacji 24.07.06, 21:16
              My jedziemy 1 siepnia do Darłowa. Już nie mozemy sie doczekać smile))). cieszę się
              bardzo że moje rodzinne strony tak bardzo przypadły Wam do gustu. Kiedys może
              zrobimy spotkanie dzieci serduszkowych zamiast w Polanicy w Darłowie smile)))).
              Serdecznie pozdrawiam Ewelina mama Kamilci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka