zeberka5 07.08.06, 10:37 Teraz stosuje Nasivin soft, ale go mozna stosować do 5 dni. Czy są inne krople, herbatki itp? Dziecko ma 1.5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_monika Re: Co na katar????????? 07.08.06, 10:40 jaki to katar ? herbatki:bez czarny, rumianek, lipa Euphorbium spray homeopatyczny do nosa Odpowiedz Link Zgłoś
zeberka5 Re: Co na katar????????? 07.08.06, 10:49 Na razie wodnisty, Często też kicha, w nocy nos się zatyka, i wtedy płacz, katar nie pozwala oddychac , wtedy stosuję sól fizjologiczną po kropelce pod nosek. Staram sie unikać sprayów o dużym rozprysku typu Sterimar, Merimar itp. bo mała zachłyła się tym jak miałą 13 miesięcy, dusiła się i miałą zachłystowe zapalenie płuc. O czym, jak potem powiedział nasz pediatra, pierwszy raz słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Co na katar????????? 07.08.06, 11:43 podrażnia skórę pod nosem ten katar, czy na dworze czuje się lepiej dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberka5 Re: Co na katar????????? 07.08.06, 11:56 Nie ma podrażnionej skóry pod nosem. Ogólnie można powiedzieć że na dworze czuje sie lepiej. Dokuczliwy jest szczególnie w nocy. Jak się przebudzi to jest koszmar, zaraz się dławi, dusi nie może oddychać. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberka5 Re: Co na katar????????? 07.08.06, 12:51 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zeberka5 Re: Co na katar????????? 07.08.06, 13:02 dziekuję, no jest tak jak napisałaś a co może pomóc, ten drugi wątek to desperacja moja bo tak mnie porzestarszyła, że poprostu moje siły macierzyńskie sa do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Co na katar????????? 07.08.06, 13:06 napisz dokładnie na pocztę jak jest, bo nie chodzi o to żeby "rzucić jakąś nazwą a ty sobie próbuj". Odpowiedz Link Zgłoś
zeberka5 Re: Co na katar????????? 07.08.06, 13:37 Napisałam, przynajmniej starałam sie opisać. Odpowiedz Link Zgłoś