agal38 25.09.06, 11:53 Podejrzewam, że mój 2 letni synek może mieć zespół Aspergera. Czy, któraś z Was coś wie na ten temat. A może też spotkałyście się z tym problemem. Bedę wdzięczna za każdą informację Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gemmavera Re: Zespół Aspergera 25.09.06, 13:20 Po pierwsze, nie napisałaś nic o synku. Po drugie, zajrzyj tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10034 oraz tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40028 i tu: www.autyzm.info/ i tu: www.niegrzecznedzieci.prv.pl/ i jeszcze w parę innych miejsc. W necie jest mnóstwo informacji na temat ZA. Wystarczy w wyszukiwarce wpisać nazwę zaburzenia. Skąd jesteś? I dlaczego sądzisz, że Twoje dziecko ma ZA? Jeśli chcesz, napisz na priv. Moja córka ma ZA. pozdrawiam gemma Odpowiedz Link Zgłoś
agnes967 Re: Zespół Aspergera 29.09.06, 10:27 mój 10 letni syn ma zdiagnozowane ZA poradzono mi zebym starała sie o orzeczenie o niepełnosprawności Syn chodzi do normalnej szkoły jakość udaje nam sie przejsc przez to ciężkie zycie czy to orzeczenie to nie przesada Odpowiedz Link Zgłoś
agal38 Re: Zespół Aspergera 29.09.06, 15:19 W jaki sposób dowiedziałyście się, że wasze dziecko ma ZA? Czy zobaczyłyście same jakieś objawy czy psycholog to wykrył? Odpowiedz Link Zgłoś