maja234 27.09.06, 09:58 j.w, a jeżeli tak to w jaki sposób i czy się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b-e-a-t-k-a Re: czy podajecie swoim maluszkom tran 27.09.06, 18:00 Ja córce 4 lata podaje od końca sierpnia po 1 lyżeczce wieczorem. Moje chorowite dziecko odpukać od tego czasu nie choruje, choc chodzi do przedszkola i brata miala chorego! pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
paula814 Re: czy podajecie swoim maluszkom tran 28.09.06, 14:14 ja również podaję tran moim córeczkom. Starszej podaję Iskial w kapsułkach a młodszej 17 m-cy tran w płynie (cytrynowy) dodaję do buteleczki z mlekiem, podaję codziennie rano. Co do efektów to poczekamy i zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
satyrka Re: czy podajecie swoim maluszkom tran 28.09.06, 15:21 półtoraroczna cócia odkąd skończyła rok pije pó łyżki tranu codziennie i nie choruje. pije go z łyżeczki bez zapijenia bo lubi witaminkę i sama się o nią upomiona. Odpowiedz Link Zgłoś
malygosiaczek Re: czy podajecie swoim maluszkom tran 28.09.06, 18:37 A czy możecie podać dokładnie jak się nazywa to lekarstwo, bo mi w aptece pani polecała jakowyś tran, ale bynajmniej inaczej się to nazywało? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
71gosik Re: czy podajecie swoim maluszkom tran 28.09.06, 22:36 Tran dr Moellers'a norweski, my mamy cytrynowy. Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
all1501 kidabion 28.09.06, 22:12 ja podaje kidabion o smaku pomarańczowym. Nawet niezle. Czekamy na efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: kidabion 29.09.06, 09:13 Ja zrezygnowałam z kidabionu, bo dwie zalecone kapsułki nawet w połowie nie wnosza takiej zawartości nienasyconych kwasów tłuszczowyvh jak łyżeczka tranu. I do tego kapsułki wychodza koszmarnie drogo. Moi pija tran Lysi, tak normalnie z łyżeczki. Bardzo lubią i sie upominają. Odpowiedz Link Zgłoś
anita258 Re: kidabion 02.10.06, 14:09 Podaje mojemu małemu Kidabion.Malemu napoczatku niesmakował ale teraz to juz sam otwiera buzie.Podaje mu 1 łyzeczke wieczorem.Zobaczymy efekt za jakis czas mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
ladylazarus Re: czy podajecie swoim maluszkom tran 02.10.06, 16:13 Wczesniej podawałam tran firmy Lysi, o smaku miętowym, a teraz Kidabidon, pomarańczowy. Odpowiedz Link Zgłoś