Dodaj do ulubionych

Polyvaccinum mite stosowaliście? z jakim skutkiem?

28.10.06, 16:12
Jak w temacie. Moja córka zakonczyła leczenie po zapaleniu płuc. Debiutuje w
przedszkolu i praktycznie wogóle jej tam nie ma... Doktor polecił ta
szczepionkę. A jak u Was? podziałała??? Dajcie znać. Bo mi już ręce opadają...
Obserwuj wątek
    • alin9 Re: Polyvaccinum mite stosowaliście? z jakim skut 28.10.06, 18:54
      Ja podawałam 11-omiesięczniakowi i nie widzę poprawy.Ale dzieci różnie
      reagują.Ja mówię pic na wodę ale może ktoś ma pozytywne doznania.pozdrawiam.
    • inap Re: Polyvaccinum mite stosowaliście? z jakim skut 30.10.06, 12:18
      Ja właśnie zaczynam drugi tydzień stosowania, więc o efektach jeszcze nic nie
      wiem. Zapisał go nam polecany przez wiele osób ordynator laryngologii jako
      najlepsze rozwiązanie. Ale kto to wie czy lekarz jest słusznie polecany a
      szczepionka najlepsza ? Jak podziała będę wiedzieć, teraz nie smile
      PS strasznie mnie stresuje podawanie, wieczorem, przy sztucznym świetle trudno
      zobaczyć czy ta jedna kropla poleciała do noska czy nie sad
      • ankus2 Do Inap 30.10.06, 13:46
        Kurcze teraz to mnie zestresowałas tym zakrapianiem... My zaczynamy dziś
        wieczorem i jeszcze nie wiem jaka to "przyjemność" z tym zakrapianiem... A
        powiedz mi czy oprócz tej sczepionki podajesz dziecku jeszcze jakies
        witaminki???
        • inap Re: Do Inap 30.10.06, 14:40
          Podaję takie jakie akurat "mi się kupi". Vibovit, multiwitaminki, Marsjanki
          (ale wydaje mi się, że tam dużo dodatkowej chemii), Kinder Biovitalm, teraz
          akurat mam jakieś specjalne co mają mieć mało dodatkowych chemikaliów i innych
          rzeczy, które mogą uczulać ale bez rewelacji (nie smakują niestety). Moj synek
          ma prawie 5 lat i wtym okresie przerobiliśmy różne w miare naturalne lub
          homeopatyczne sposoby uodparniania np. biostyminę, limphomyosot, bioaron C, bez
          efektu więc teraz szczepionka.
          Co do zakrapiania, cóż ja chyba wczoraj chyba (cholerne światło) wpuściłam 2
          zamiast 1 kropli do jednej z dziurek. Miałam wyrzuty sumienia, bo mały jest
          alergikiem a ja nie wiem, czego się ew. spodziewac jeśli coś takiego się
          zdarzy. Ale nic, przyniosłam dodatkową lampkę i teraz mam nadzieję będzie
          lepiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka