kamisa 08.11.06, 10:01 Wesprzyjcie modlitwa Mateusza HLHS i jego rodzine,jest w trakcie operacji fontana dzisiaj, Aniu, calym sercem jestesmy z wami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aska_ou Re: III etap Mateusz HLHS 08.11.06, 10:02 Jestesmy z Wami modlitwa. Aska mama Eliaszka ( ToF ) Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: III etap Mateusz HLHS 08.11.06, 10:30 z całego serca powodzenia , a dla rodziców duzo sił będzie dobrze ... pomodle się za Was Trzymajcie sie dzielnie Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
aaparzoch1 Re: III etap Mateusz HLHS 08.11.06, 12:05 Mateuszku bierz przykład z Michałka, który jest już w domu. Będe sie o to modlić. Odpowiedz Link Zgłoś
monikakonieczka Re: III etap Mateusz HLHS 08.11.06, 13:26 Mój synek też jest Mateusz i czeka na III etap.Dlatego łączę się z Wami w modlitwie.Monika mama Mateusza z HLHS Odpowiedz Link Zgłoś
macbeata Re: III etap Mateusz HLHS 08.11.06, 15:01 Aniu,Ty wiesz,że całym sercem jestem z Mateuszkiem,żTobą,modlimy się i głęboko wierzymy,żewszystko będzie dobrze u małego Krakowiaka Odpowiedz Link Zgłoś
basikrzy Re: III etap Mateusz HLHS 08.11.06, 17:37 trzymamy kciuki z całych sił!!! szczęśliwie i szybko wracajcie do domku Odpowiedz Link Zgłoś
gocha80 Re: III etap Mateusz HLHS 08.11.06, 19:10 Mocno trzymam kciuki za Mateusza. Rodzicom życzę dużo siły i wiary. Trzynajcie się cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re: III etap Mateusz HLHS 08.11.06, 19:46 Trzymam kciuki za Mateuszka , Boże miej w opiece..... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: III etap Mateusz HLHS 08.11.06, 20:00 Mateuszek jest juz pewnie po operacji. Wysylamy mu wiec duzo cieplych mysli. Trzymaj sie dzielnie i wracaj szybko do zdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
kamisa Re: III etap Mateusz HLHS 08.11.06, 20:08 Mati jest juz po operacji,zabieg się udał, Ania zbiera siły do dalszej walki, a synuś na IT.oby jak najkrócej. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: III etap Mateusz HLHS 11.11.06, 13:33 Wypatruje wiadomosci o Mateuszku i dalej mocno trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewire Re: III etap Mateusz HLHS 08.11.06, 23:33 Bardzo się cieszymy ,że operacja się udała. Nadal trzymamy kciuki. Ewa z rodzinką Odpowiedz Link Zgłoś
monikakonieczka Re: III etap Mateusz HLHS 09.11.06, 13:26 bardzo się cieszymy,że jest w porządku i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia.Monika,Kinga,Mati(HLHS)Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
halka-m11 Re: III etap Mateusz HLHS 09.11.06, 15:55 Strasznie mocno trzymam kciuki i życzę szybkiego powrotu do zdrówka Mateuszku, a rodzicom siły i mocnej wiary...jestem z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
agamista Re: III etap Mateusz HLHS 11.11.06, 11:51 Szybkiego powrotu do zdrówka dla Mateuszka, a rodzicom dużo siły i wiary. Pozdrawiam serdecznie. Mama Kubulinki. Odpowiedz Link Zgłoś
cartwood Re: III etap Mateusz HLHS 11.11.06, 13:50 Jesteśmy z Mateuszkiem i jego Rodzicami. Życzymy dużo sił i spokoju, który jest tak teraz potrzebny. Z modlitwą... Kasia i Tomek, rodzice Marysi PA+IVS Odpowiedz Link Zgłoś
kamisa Re: III etap Mateusz HLHS 18.12.06, 13:03 ania z mateuszkiem w piatek wrócili juz do domu, maluch sie ma dobrze,wszystko jest w porzadku, wspaniala nowina na swieta,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
basikrzy Re: III etap Mateusz HLHS 18.12.06, 18:48 takie wiadomości są naszą radością i siłą, nie ma to jak w domu zwłaszcza w święta wszystkiego najlepszego dla całej rodzinki i dla posłańców nowiny Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: III etap Mateusz HLHS 19.12.06, 11:58 Dziekuje Justyno za radosna wiadomosc o Mateuszku ))) Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_e_k Re: III etap Mateusz HLHS 18.12.06, 14:22 Super Wiadomość)WESOŁYCH ŚWIĄT) Asia mama Filipka HLHS Odpowiedz Link Zgłoś
kassia1976 Re: III etap Mateusz HLHS 18.12.06, 15:55 wspaniała wiadomość, to teraz przygotowania do świat Odpowiedz Link Zgłoś
beataberlik Re: III etap Mateusz HLHS 27.12.06, 15:27 miałam okazję chyba poznać Mateuszka i jego mamę Anię,nie jestem pewna czy to o nią chodzi ale myślę że tak byłam w tym samym czasie z moją Weroniką na operacji całkowitej korekcji serca.Mateusz został wypisany do domku kilka dni przed nami,byliśmy jakiś czas na jesdnej sali,bardzo rezolutny i kochany dzieciak-pozdrawiam mama Weroniki Odpowiedz Link Zgłoś
kamisa Re: III etap Mateusz HLHS 28.12.06, 19:35 tak, to oni, cieszę się , że u Was też wszystko jest dobrze,podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś