Gość: guest IP: *.* 19.07.01, 12:56 Dziewczyny, czy przy małym dziecku (roczek) mozna stosować na komary Raid Electric i podobne urządzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Raid Electric a niemowlę IP: *.* 19.07.01, 13:11 Szczerze odradzam!!!Mnie po takim zapachu (co to niby nic nie pachnie) głowa boli mocno. A małe dziecko się nie poskarży i nie powie wywal to. Jesli masz ten problem w domu, to u mnie został rozwiązany tak: na drzwi balkonowe takie spacjalne od zewnątrz i na zewnątrz otwierane z siatki w metalowej ramie (lekkie bardzo), a w lufciki i okna które otwieram na zewnątrz siatki (cos jakby firanka tyle że plastikowa) przypięte pinezkami, można zdjąć i szczoteczką zwyczajnie wyszorować i od razu wytrzeć i powiesić. Aha wszystko to w komplecie do nabycia w Kastoramie, Praktikerze i OBI! Życia bez komarów i much życzęmilka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Raid Electric a niemowlę IP: *.* 19.07.01, 13:32 Na szczęście u mnie w mieście nie ma nigdy żadnych komarów. Pytam bo jedziemy nad jezioro na urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Raid Electric a niemowlę IP: *.* 19.07.01, 14:18 Mój brat przywiózł kiedyś Raid z Niemiec i przy zakupie babaka ostrzegała go że nie wolno używać przy dzieciach do 12 roku życia, przy kobietach ciężarnych, starszych osobach, itd. u nas sprzedawca co by powiedział ....Decyzja należy do Ciebie, ale dobrze mieć jakieś siateczki,chyba że jadziesz nad Balaton tam większość hotelików, pensjonatów i kwater jest zabezpieczona przed komarami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Raid Electric a niemowlę IP: *.* 19.07.01, 21:47 Cześć,nienawidzę robali....całą ciążę używałam Raida i trwa to do teraz (moja ZUzia ma roczek).Wszyscy żyją i mają się zdrowo.Magda Odpowiedz Link Zgłoś