Dodaj do ulubionych

zawroty głowy

IP: *.* 08.09.01, 20:48
Ja wiem że tu się pisze o problemach u dzieci ale ja mam problem u mężulka. :cry:Ostatnio trzeci raz juz miał dość silne zawroty głowy (takie bliskie omdlenia) bez zadnej eiwdentnej przyczyny. Czy moze ktos wie co to może być??? Oczywiscie wybiera sie do lekarza ale czy to moze byc cos powaznego?? Poza tym jest zdrowy...Wiem ze tu zaglądaja jacys lekarze... Może ktos mi powie do jakiego lekarza albo na jakie badania powinien pojść?czekam na jakiś odzew...kama
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: zawroty głowy IP: *.* 08.09.01, 21:35
      Niewiadome zawroty i omdlenia często są skutkiem stresu nerwic i zdenerwowania szczególnie jeśli nic pozatym mu nie dolega .Poprostu go odstresuj!!!
    • Gość: guest Re: zawroty głowy IP: *.* 09.09.01, 21:56
      Witam :-)Za mało informacji podajesz, by coś doradzić, a i tak nie zastąpi to wizyty u rzeczywistego lekarza.Proponuję na początek internistę.pzw Olik
    • Gość: Wika Re: zawroty głowy IP: *.* 10.09.01, 07:40
      ja tez mialam cos takiego i nadal czasem miewam ale towarzyszyly temu jeszcze lekkie zamroczenia czasem - w tym przypadku chodzilo o zbyt niskie cisznienie - mocna kawa lub herbata wystarczyla, ale lepiej niech maz wybierze sie do lekarza :)Wika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka