Dodaj do ulubionych

czemu sie poci?

IP: *.* 09.10.01, 22:39
Moj 5-mies. szkrab(lezy mi na kolanach i je)ma dziwna przypadlosc, nie wiem, czy to normalne.Otoz od jakiegos czasu obserwuje: moja Gaba lezy z golymi nozkami i bawi sie stopkami (jeszcze nie potrafi ich "spaszczyc" i oslinic), po jakims czasie, kiedy stopy stana sie chlodne i czas je ubierac, są calkiem mokre od potu (ślina nie wchodzi w gre). Ba!Miewa nawet krople potu na lydkach (swoja droga rozkosznie pulchnych). Czy to nie jest objaw czegos niepokojacego? Pot kojarzyl mi sie raczej z nadmiarem ciepla. A moze to efekt wytezonej zabawy- w koncu nie tak latwo chwycic sie za wlasne stopy, gdy sie ma 5 m.Pozdrawiam- Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: czemu sie poci? IP: *.* 10.10.01, 08:14
      Cześć.Wydaje mi się, że może to być nadmiar lub brak witaminy D3. Proponowałabym konsultację z pediatrą.
      • Gość: guest Re: czemu sie poci? IP: *.* 10.10.01, 13:09
        Zgadzam się z Agniechą, chociaż mnie pediatra pytał się (w związku z ustaleniem dawki D3)o pocenie przy jedzeniu..., ale najlepiej rzeczywiście zapytać lekarza. Pozdrawiam!
        • Gość: guest Re: czemu sie poci? IP: *.* 10.10.01, 14:46
          Gaby chyba tak mają :). Moja też się poci, więc aby zapobiec krzywicy lekarka kazała mi podawać małej kroplę wit.D3. Poci się nadal a ja sądzę, że... po tatusiu ;).Magda z Gabą :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka