Dodaj do ulubionych

Zgrzytanie zębów

IP: *.* 19.11.01, 10:08
Mój 2,5-letni synek już trzeci tydzień walczy z zapaleniem oskrzeli. Wysoka gorączka i potworny katar przeminęły, ale pozostał (szczególnie w nocy) uciążliwy kaszel. Od kilku dni a właściwie nocy, obserwuję, że mój synek bardzo zgrzyta zębami, szczególnie po kolejnym ataku kaszlu; przedtem tego nie robił. Czy Waszym dzieciom też przytrafiało się takie zgrzytanie przy tego typu chorobie? A może zgrzytanie zębami może być objawem czegoś innego? Jeżeli się nie mylę to kiedyś coś słyszałam o owsikach; a może to przesądy?Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę dużo świetnego zdrowia wszystkim Waszym maluszkom i Wam drogie mamusie również.Marzena B.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Zgrzytanie zębów IP: *.* 19.11.01, 13:45
      Ja sama zgrzytam zębami w nocy i czasami gadam. Podobno to na tle nerwowym. Mój mąż chwyta mnie za szczękę i podobno wtedy przestaję. Też słyszałam opinie o owsikach i tasiemcu. Znajomy mojego męża, który jest bioenergoterapeutą powiedział, że czegoś brakuje w moim organiźmie. Musiałby mnie zbadać żeby określić dokładnie czego mi brakuje. Nigdy nie byłam z tym u lekarza, bo nie bardzo wiedziałam do jakiego się udać. Jestem ciekawa skąd to się bierze, więc gdybyś czasem szła ze swoim maluszkiem do lekarza w tej sprawie i dowiedziała się szczegółów to napisz coś więcej.Pozdrowienia. :hello:Małgoś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka