Gość: guest IP: *.* 27.11.01, 23:24 Czy ktoś zna jakiegoś dobrego alergologa w Poznaniu.Muszę zrobić synkowi testy i zupełnie nie wiem gdzie się udać?Proszę o jakieś namiary.Dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: dobry alergolog w Poznaniu IP: *.* 28.11.01, 14:42 DorotkoMysle, ze mamy ten sam problem. Od paru dni szukam alergologa w Poznaniu. Podaje Ci namiary na przychodnie alergologiczne, ktore znalazlam, zaznaczam, ze nie sa sprawdzone:Slowackiego, tel. 8608511 - maja podpisana umowe z kasa chorych - terminy od stycznia, musi byc skierowanie od pediatryTaczaka, tel. 863191, - wizyta 25 zl - bez skierowania - robia testy, od 3 grudnia, pon - czw. 10 -14 bez zapisow.PozdrawiamAnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: dobry alergolog w Poznaniu IP: *.* 28.11.01, 23:33 Ja z Julią chodzę do pani doktor Edyty Swat właśnie na Słowackiego. Julka miała już dwa razy robione tam testy. Mogę ja z czystym sumieniem polecić - jest bardzo dokładna, cierpliwa, nikogo nie zbywa, przyjmuje także prywatnie w Przeźmierowie. Niestety terminy wizyt w "kasochorowych" poradniach alergologicznych to przynajmniej 3 miesiące czekania. Tego się nie przeskoczy - albo pójdzie się za pieniążki prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś