Dodaj do ulubionych

CZY TO ASTMA?

IP: *.* 19.12.01, 20:32
NAPISAŁAM WCZORAJ O DZIWNYM CHRUMKANIU MOJEGO DZIECKA. oDPISAŁA MI kASIA. CHCIAŁABYM WIEDZIEĆ CZY WIECIE COŚ O ASMIE? NIE MAM MOŻLIWOŚCI PÓJŚCIA DO LEKARZA PRZED ŚWIĘTAMI I JESTEM BARDZO ZANIEPOKOJONA. bŁAGAM ODEZWIJCIE SIĘ.MAŁA MA 9 MIESIĘCY JEST ZDROWA TYLKO OD DWÓCH TYGODNI WYDAJE DZIWNE ODGŁOSY W CZASIE RACZKOWANIA, WSPINANIA SIĘ NA MNIE CZYLI WYSIŁKU.POZA TYM JEST BARDZO ŻWAWA I ENERGICZNA. MARLENA
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: CZY TO ASTMA? IP: *.* 20.12.01, 18:05
      Ja sama mam astme nabyta.Jest to bardzo uciazliwa choroba,i przy wysilku bardzo sie czlowiek meczy,jak sie zmeczysz to gra ci w piersiach tak piszczy i ciezko zlapac powietrze.O bieganiu u mnie niema mowy,bo sie bardzo szybko mecze. Co chodzi o twoja corek moze to byc poczatek astmy ,albo tylko inna choroba narazie sie nie martw bo na zapas niema po co.Jak moja corka ma klopoty z gardlem i kaszle tez tak troche chrumka i nie jest to astma takze sie nie martw moze wszystko jest w porzadku.:hap:
    • Gość: guest Re: CZY TO ASTMA? IP: *.* 21.12.01, 15:11
      Choruję na astmę. W moim przypadku, to ataki duszności po kontaktach z alergenami albo po wysiłku.Koniecznie skontaktuj się z lekarzem.Dziwne chrumkanie może być spowodaowane nawet banalnym katarkiem.A swoją drogą przypomniała mi się podobna historia z moim siostrzeńcem. Okazało się, że miał groch w nosku(nawet skiełkował). Jeteś pewna, że mała nic sobie do noska nie włożyła?Mea

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka