Gość: guest IP: *.* 04.01.02, 21:49 Jestem mamą 2-letniej Zuzanki.Od urodzenia Zuza ma mały guzek z tyłu głowy.Lekarze twierdzą że jest to powiększony węzeł chłonny.Czy ktoś się z tym spotkał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: guzek na głowie IP: *.* 04.01.02, 22:33 W którym miejscu twoja córka ma ten guzek. Ja również zauważyłam miesiąc temu coś takiego na głowie córeczki (wówczas miała 1,5 m-ca). Pediatra nic nie wspominał o węźle chłonnym, kazał obserwować czy nie powieksza się i mówi że to nic groźnego. Moja córka ma go prawie na czubku głowy. Na razie czekam co z tego wyniknie, przez miesiąc nie powiększył się. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: guzek na głowie IP: *.* 05.01.02, 17:14 Dorota.Zuza ma ten guzek z tyłu głowy.Pojawił się 1 miesiąc po urodzeniu.Chirurg stwierdził ,że to od przeziębienia powiększył się węzeł chłonny i jak nie będzie się powiększał to ok.Z czasem jak dziecko rosło to on również troszkę urusł.Jeżeli diagnoza jest słuszna to chyba nie ma się czym martwić.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mara_Jade Re: guzek na głowie IP: *.* 04.01.02, 22:57 Moja mala ma rok i od urodzenia ma takie guzki na glowie. Tez pediatra twierdzi ze to wezly chlonne Odpowiedz Link Zgłoś