Dodaj do ulubionych

za dużo siusia ?

IP: *.* 31.01.02, 11:48
Mam do was pytanie, Moja córeczka od paru dni wydaje mi się że za dużo siusia nie wiem właściwie czy należy się tym niepokoić ale...Do tej pory nie nauczyła się jeszcze siusiać na nocnki - ma dwa latka, zazwyczaj jak ją sadzałam to trochę musiało potrwać zanim zrobiła siusiu a przeważnie wcale nie robiła, a teraz prawie od razu robi siusiu i zanim zdążę wynieść nocnik i wylać to co zrobiła ona w tym czasie robi drugi raz siusiu na podłogę :(. Napewno nie jest to niedokończone siusianie bo nocnik jest prawie pełen a ona robi drugie tyle po 5 minutach. Zastanawiam się czy to może coś oznaczać ? Nie pije aż tak dużo żeby tyle siusiać. Nie wiem czy powinnam się z tym zwrócić od lekarza ?Wika
Obserwuj wątek
    • Gość: AniaSK Re: za dużo siusia ? IP: *.* 31.01.02, 12:07
      Jeśli masz okazję to zrób małej badanie moczu (koszt ok. 5-8zł + woreczek na siusianie do kupienia w aptece za ok.1zł). Najszybciej w ten sposób sprawdzisz czy wszystko jest OK. Często duża ilość moczu jest objawem zakażenia dróg moczowych, choroby nerek ale niekoniecznie, po prostu czasem tak jest i już. W każdym razie takie podstawowe badnie moczu wiele Ci powie.Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka