Dodaj do ulubionych

Jak dostać się do CZD ?

IP: *.* 17.02.02, 18:58
Bardzo mi zależy, aby dostać się do Centrum Zdrowia Dziecka, a konkretnie do tamtejszej Poradni Endokrynologicznej z moim 3 miesięcznym synkiem. W dodatku zależy mi strasznie na czasie. Czy wiecie jak się zabrać za to, aby przyjeli nas tam w miarę szybko? Słyszałam, że przy Centrum istnieje Fundacja, w której lekarze z CZD przyjmuja prywatnie.Czy ktoś wie, czy tam też długo sie czeka na wizyty?Kachna
Obserwuj wątek
    • Gość: rudka Re: Jak dostać się do CZD ? IP: *.* 18.02.02, 00:46
      Po pierwsze musisz mieć skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu do tej konkretnej poradni w CZD, potem zadzwoń do poradni i zapytaj o termin wizyty i czy można to załatwić komercyjnie. Aha dowiedz się, czy mają podpisany kontrakt z Twoją Kasą Chorych. Krótkiego oczekiwania i powodzenia Kasia
    • Gość: misiunia20 Re: Jak dostać się do CZD ? IP: *.* 21.02.02, 13:07
      Nie jest to takie trudne wystarczy zadzwonic do CZD i poprosic o polaczenie z odpowiednia poradnia a potem powiedziec, ze chce sie umowic na wizyte platna. ja nie mialam z tym najmniejszego problemu i z dnia na dzien sie umowilam. Po prostu trzeba powiedziec, ze nie ma sie skierowania i juz.pozdrawiamagata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka