asia9817 22.11.06, 14:48 witam wszystkich bardzo serdecznie.Mam córeczke 4ipół roku , która ma mieć wykonane badanie endoskopowe trzeciego migdałka,może ktoś robił takie badanie swojemu dziecku, czy jest bolesne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaop Re: badanie trzeciego migdałka 22.11.06, 15:35 Bolesne nie, ale do przyjemnych nie nalezy (mnie tez lekarz corki raz zbadal endoskopem) no i wywoluje odruch wymiotny. Generalnie corka znosi badanie endoskopem lepiej niz ja. Odpowiedz Link Zgłoś
asia9817 Re: badanie trzeciego migdałka 22.11.06, 15:48 dziękuje bardzo,my idziemy we wtorek,mam nadzieje że będzie dobrze,jeśli można wiedzieć jaki był wynik? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: badanie trzeciego migdałka 22.11.06, 16:51 Przerost w 80%. Nasze badanie bylo poprzedzone rtg, ale zdjecie nie bylo zbyt dobre. My migdala nie mamy juz od stycznia (zabieg tez endoskopowy), ale endoskopem corka badana jest na kazdej wizycie kontrolnej. Takie panuja zwyczaje u naszego doktora. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś