Dodaj do ulubionych

Depo-Provera- proszę o pomoc!!!

IP: *.* 11.06.02, 10:10
Kochane emamy!!!Proszę WAS o pomoc, o radę. Czy któraś z Was stosowała Depo-Proverę podczas karmienia piersią? Jezeli tak to proszę o kontakt. Napiszcie, jakie mogą się zdarzyć skutki uboczne i czy to na prawdę nie szkodzi dzidziusiowi, bo przecież przenika do mleka?? Proszę o kontakt również mamy, które używały nie kaermiąc piersią. Będę wdzięczna za odpowiedz!Ola i Kubuś (ur. 07.04.2002r.)
Obserwuj wątek
    • Gość: aneea Re: Depo-Provera- proszę o pomoc!!! IP: *.* 11.06.02, 11:03
      Olunia,bylo mnostwo postow na temat Provery. Poszukaj na emamie lub na forum zdrowie. pozdrawiam, An.
    • Gość: eMisiek Re: Depo-Provera- proszę o pomoc!!! IP: *.* 11.06.02, 13:46
      OluniaJestem lekarzem, karmię i stosuje Depo-Provereę u siebie -zastrzyk miałam 7 tygodni temu. Nie obawiam się skutków ubocznych dla maluszka.Na tematskutków ubocznych poszukaj w starych postach, ja jedynie powiem, że miałam plamienia i to momentami dość intensywne przez 6 tygodni (pierwsze 10 dni normalne intensywne krwawienie jak przy miesiączce)- to znaczy bywały dni kiedy nie było plamienia a czasami dość mocno.Ale da się z tym żyćPozdrawiamTeresa
    • Gość: DorotaJ Re: Depo-Provera- proszę o pomoc!!! IP: *.* 12.06.02, 18:16
      Rzeczywiscie było już dużo postów o Depo-Provera. Dlatego krótko odpowiadam: nie miałam skutków ubocznych (żadnych!!!), dzieciaczek ma się dobrze, mleka w piersiach nie ubyło. A jako konfort pychiczny....PozdrawiamDorotaJ
      • Gość: monaliza Re: Depo-Provera- proszę o pomoc!!! IP: *.* 15.06.02, 19:50
        dolaczam sie do poprzedniczek, jest ok tylko ze podobno dziala tylko przez rok czyli 4 wklucia, potem organizm sie uodparnia i trzeba zmienic metode, ale wowczas malo kto karmi jeszcze piersia monka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka