IP: *.* 23.07.02, 18:53
Czy ktoras z Was uzywala te tabletki ?Bede wdzieczna za kazda odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: bridgett Re: DIANE35 IP: *.* 23.07.02, 20:50
      Owszem, a co Cię konkretnie interesuje? MonikaS
    • Gość: fasola Re: DIANE35 IP: *.* 23.07.02, 21:21
      ja również masz może jakieś pytania?magda
      • Gość: lea Re: DIANE35 IP: *.* 23.07.02, 21:31
        Brałam, doskonale się po nich czułam obniżają poziom testosteronu ( miałam z tyk kłopot)a więc jeżeli ma się nadmiar owłosienia naprzykład wąsik to w czasie zażywania DIANE 35 przetaje to być problemem. Poprawia się wygląd skóry, paznokci, włosów. No i bardzo wygodna antykoncepcja -polecam pa lea :)
    • Gość: agniesia1 Re: DIANE35 IP: *.* 24.07.02, 09:52
      ja ją używałam ale przez krótki okres czasu ze względu,że zaczęły mnie bardzo boleć nogi (konkretnie łydki) i był to ból nie do zniesienia. Stosowałam ją tylko ze względu na trądzik ,który mi zresztą pozostał a urodziłam 2 dzieci( i gdzie te teorie ,że jak się urodzi dzieci to przejdzie???) :what: .Potem długi czas stosowałam Marwelon po ,którym czułam się o wiele lepiej.Diana chyba była dla mnie za "ciężka".Teraz też się zastanawiam czy jak zaprzestanę karmić czy wrócić do tabletek ale coś ostatnio zaczynają boleć mnie nogi i boję się czy to nie są sprawy z krążeniem,więc chyba będę musiała to skonsultować.Kurczę ale się rozpisałam o sobie .Ale co do Diany to uważam że jest dobra,tylko nie wiem czy chcasz ją stosować jako antykoncepcję czy "walczyć" z trądzikiem.Bo jeśli to pierwsze to moim zdaniem Diana jest za "ciężka" ale to tylko moja opinia więc sama musisz się przekonać czy ci odpowiada.Pozdrawiam
    • Gość: joakar Re: DIANE35 IP: *.* 24.07.02, 14:09
      ja brałam ale okazało się że zawiera dla mnie za dużo hormonów i zmieniłam na logest ma mniej hormonów więc lepiej go toleruję, koleżanka z kolei po diane zaczeła nag,e tyć więc też zmieniła ale mam też znajome któtre ją chwalą ale to głównie z działań przeciw trądzikowi i zbędnemu owłosieniu. Wybór należy do ciebie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka