Dodaj do ulubionych

SIUSIU !!!

IP: *.* 12.08.02, 05:36
Moje drogie kobietki i nie tylko.....Chcialabym sie was spytac jak czesto wasze maluchy robia siusiu bo moja Sylwcia robi raz dziennie i wieczorem nie chce nawet przed spaniem zrobic bo krzyczy ze juz dzisiaj robila. Nie wiem czy to jest normalne mam wrazenie ze nie. Jesli wasze maluchy tez tak zadko sie zalatwiaja to bede spokojna ale wole sie upewnic jak to jest w praktycePozdrawiam gosia :bic:
Obserwuj wątek
    • Gość: Justyna1212 Re: SIUSIU !!! IP: *.* 12.08.02, 08:06
      Moja córka siusia co dwie, trzy, a czasem cztery godziny, zależy ile pije. A po nocy siusia? No chyba musi... Może w ciągu dnia za mało pije, przecież płyny muszą być wydalane.
      • Gość: Justyna1212 Re: SIUSIU !!! IP: *.* 12.08.02, 08:07
        Oczywiście czy Twoja córka po nocy siusia. Źle mi się napisało. Pozdrawiam.
        • Gość: kocurek Re: SIUSIU !!! IP: *.* 12.08.02, 16:43
          No cóż, mój syn sika co 20 minut i też zastanawiam się, czy to normalne? Fakt, dużo pije, ale ta częstotliwość jest denerwująca: wczoraj podczas półgodzinnej jazdy samochodem mieliśmy dwa postoje ;)Może opracujemy jakiś złoty środek?:Hello: Kicia
    • Gość: GOSIAD Re: SIUSIU !!! IP: *.* 12.08.02, 20:11
      Moje drogie moja Sylwcia po nocy siusia ale dopiero ok. 11 godz. Prawda jest ze sie duzo poci moze to dlatego???? Mozwe sie zalatwiac, spac a juz jest cala mokra. Ale zeby tylko raz dziennie :O . No ale za 2 tyg. mam urlop to wybiore sie z nia do lekarza zobaczymy co on wymysli :benetton:Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka