Dodaj do ulubionych

POMOCY -HOMEOPATIA !!!!!!!!!!!!

IP: *.* 17.10.02, 17:52
Dziewczyny pomóżcie mi. Gdzie znaleźć lekarza homeopatę w Trójmieście. Mój tata jest po usunięciu żołądka, śledziony i kawałka trzustki – rak niezbyt łagodny. Po operacji zrobiono mu TK i okazało się, że ma w trzustce przerzut, którego podczas operacji nie można było zobaczyć. Kolejna operacja nie wchodzi w grę, zostaje chemia i naświetlanie. Ale trzeba mieć nadzieję i wydaje mi się, że trzeba chwytać się wszystkiego. Ponoć homeopatia jeśli nie pomoże, to i nie zaszkodzi. Może więc warto spróbować. Będę wam wdzięczna za każdą informację. Buziaczki. Ja jestem logopedą – w zamian oddaję się do pomocy w tej dziedzinie :))
Obserwuj wątek
    • Gość: Siunia Re: POMOCY -HOMEOPATIA !!!!!!!!!!!! IP: *.* 18.10.02, 02:02
      Proponuję dr. Wiktora (to nazwisko), przyjmuje w budynku basenu START, w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. Wajdeloty.Wiesz gdzie to?To bardzo blisko dworca PKP, dosłownie 2 minuty drogi, z dzieckiem w wózku może 2,5 min., z dzieckiem "na nóżkach" (np. takim jak moje ;) ) to 3 godziny ;)A tak pozważnie, to jutro ppodam Ci tel. do rejestracji.Jak coś - pisz na priv- Siunia
    • Gość: Siunia Przepraszam, ze dopiero teraz .... IP: *.* 19.10.02, 00:22
      ... ale naprawdę nie miałam kiedy a potem mąż mi zajął komputer .Podaje telefon na centralę; 341-37-27wtedy poprosić z gabinetem dr WiktoraJakiekolwiek lekarstwo zapisze, wszystko dostaniesz w Aptece obok :) To jego apteka, więc wyposażona jest bardzo dobrze w leki homeopatycznePowodzenia- Siunia
    • Gość: Siunia Re: POMOCY -HOMEOPATIA !!!!!!!!!!!! IP: *.* 24.10.02, 00:00
      Odezwij sie, czy juz byliście u dr Wiktora- Siunia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka