Dodaj do ulubionych

pytanie o wymrażanie

IP: *.* 21.10.02, 12:05
Czy któras z mam może podzielić się wrażeniami z wymrażania nadżerki? Boli? Bardzo?Czy trzeba sie jakoś przygotować, jakieś zalecenia?Ile to trwa?Dzięki i przepraszam za kłopot.:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia1 Re: pytanie o wymrażanie IP: *.* 21.10.02, 13:13
      Nie bój się, nie boli, trwa króciutko - parę minutek, a potem szybciutko dochodzi się do siebie. :-) Uszka do góry! Potem tylko musisz parę tygodni (zależy od rozmiaru nadżerki) wstrzymać się od seksu. Resztę zaleceń otrzymasz od lekarza. Powodzenia!Pozdrówka Gosia
      • Gość: AniaSK Re: pytanie o wymrażanie IP: *.* 21.10.02, 13:20
        U mnie całość wymrażania trwała ok. 20min (zamrażał raz, a potem, po chwili, jeszcze raz). Właściwie odczuwasz to podobnie jak lekki ból miesiączkowy i... po całym "zabiegu" leci z ciebie "woda" kilka dni - w każdym razie tak było u mnie.Ania
    • Gość: gemma Re: pytanie o wymrażanie IP: *.* 21.10.02, 21:02
      Potwierdzam, nic nie boli, trwa kilka minut. W czasie trwania zabiegu leżałam sobie wygodnie (no, prawie ;) ) i prowadziłam miłą konwersację z lekarzem. Gadaliśmy sobie o Tomaszu z Akwinu, :lol: o dzieciach, on mi opowiadał anegdoty w ginekologach... Bardzo miło było. ;)Nie bój się, naprawdę nie ma czego.Pozdrawiamgemma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka