Gość: guest IP: *.* 21.10.02, 12:05 Czy któras z mam może podzielić się wrażeniami z wymrażania nadżerki? Boli? Bardzo?Czy trzeba sie jakoś przygotować, jakieś zalecenia?Ile to trwa?Dzięki i przepraszam za kłopot. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia1 Re: pytanie o wymrażanie IP: *.* 21.10.02, 13:13 Nie bój się, nie boli, trwa króciutko - parę minutek, a potem szybciutko dochodzi się do siebie. Uszka do góry! Potem tylko musisz parę tygodni (zależy od rozmiaru nadżerki) wstrzymać się od seksu. Resztę zaleceń otrzymasz od lekarza. Powodzenia!Pozdrówka Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaSK Re: pytanie o wymrażanie IP: *.* 21.10.02, 13:20 U mnie całość wymrażania trwała ok. 20min (zamrażał raz, a potem, po chwili, jeszcze raz). Właściwie odczuwasz to podobnie jak lekki ból miesiączkowy i... po całym "zabiegu" leci z ciebie "woda" kilka dni - w każdym razie tak było u mnie.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemma Re: pytanie o wymrażanie IP: *.* 21.10.02, 21:02 Potwierdzam, nic nie boli, trwa kilka minut. W czasie trwania zabiegu leżałam sobie wygodnie (no, prawie ) i prowadziłam miłą konwersację z lekarzem. Gadaliśmy sobie o Tomaszu z Akwinu, o dzieciach, on mi opowiadał anegdoty w ginekologach... Bardzo miło było. Nie bój się, naprawdę nie ma czego.Pozdrawiamgemma Odpowiedz Link Zgłoś