Dodaj do ulubionych

jakie witaminki????

IP: *.* 25.01.03, 20:13
Czy i jakie witaminy podajecie swoim dzieciom? Ja jeszcze nie zdecydowałam jaki preparat wielowitaminowy podawać swojemu 7-mio miesięcznemu Kubusiowi i dlatego proszę Was o wskazówki. Co polecacie - Cebion Multi, Multi Tabs czy może coś innego..???Dziękujemy za radyEwa "Dylka" + Kuba
Obserwuj wątek
    • Gość: kamila456 Re: jakie witaminki???? IP: *.* 25.01.03, 20:55
      w przypadku mojego synka o dawkowaniu witamin decydowal lekarz pediatra, ktore i w jakiej ilosci oraz w zaleznosci od wieku i pory roku; przez pierwszy rok (i to juz po ukonczeniu 1-go m-ca zycia)maluszek dostawal cebion, witD3, witB wszystkie osobno; dziwi mnie troche, ze tak pozno decydujesz sie na podawanie witamin oraz, ze pediatra nie zalecil podawania witamin; radze spytac przy najblizszej wizycie o witaminkipozdrawiam :D
    • Gość: lili Re: jakie witaminki???? IP: *.* 26.01.03, 15:05
      Ewo :)Kacprowi do roku podawaLam cebionmulti, teraz dostaje pyszną galaretkę kinderbiovital, którą mogą brać również niemowlaczki. Kacper ją uwielbia :)pozdrawiam Dorota
    • Gość: malina18 Re: jakie witaminki???? IP: *.* 26.01.03, 15:43
      Hej,Mój synek w tym wieku dostawał pół saszetki Vibovit Bobas co drugi dzień (na zmianę z wit. D3). Tak nam zalecił pediatra.Małgosia
      • Gość: lizbetka Re: jakie witaminki???? IP: *.* 26.01.03, 15:57
        Ewo!mojej ośmiomiesięcznej córce podaję codziennie vibowit Bobas/całą saszetkę /w herbatce.Jeżeli zdecydujesz się podawać vibowit nie podawaj już witaminy D3/chyba ,że musisz podawać 2 krople /Wtedy zmniejsz dawkę do 1 kropli.Pozdrawiam.
    • Gość: MelaBlonda Re: jakie witaminki???? IP: *.* 26.01.03, 17:53
      Ja od urodzenia podaję Cebion Multi. Tak mi zalecono w szpitalu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka