madal1 17.12.06, 09:21 lekarz przepisał synkowi debridat na kolki u synka. Czy waszym pociechom pomógł i po jakim czasie? Czy można go stosować z np. sab simplexem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elieka Re: komu pomógł debridat? 17.12.06, 09:52 ja stosowałam sab simplex równoczesnie z debridadem (noo, syn stosował ) i baaaardzo pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
doti83 Re: komu pomógł debridat? 17.12.06, 11:18 My używaliśmy sam debridad i po kilku dniach zapomnieliśmy o kolkach. Mam nadzieje że w waszym przypadku też pomoże. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: komu pomógł debridat? 17.12.06, 11:22 u nas nie pomógł żałuję, że nie kupiłam sabsimplex, ale było minęło; Odpowiedz Link Zgłoś
anna.kucharska1 Re: komu pomógł debridat? 17.12.06, 11:17 Nam pomogl debridat prawie od razu. sab simplex nie znam , nie stosowalam Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.23 Re: komu pomógł debridat? 17.12.06, 19:43 nam debridat kolki tylko trochę złagodził pomógł nam tylko czas. Po 3 miesiącach po kolkach nie było ani śladu Odpowiedz Link Zgłoś
egis1 mam na pozbyciu za połowe ceny 17.12.06, 19:50 kupilismy bo mial byc na ulewanie synka ale mu nie podalismy bo znajomi nam polecili nutricom i mamy debridat nie otwarty chętnie się go pozbęde Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk Re: komu pomógł debridat? 17.12.06, 20:57 stosowalam sab simplex i debridat, pomoglo bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
madal1 Re: komu pomógł debridat? 17.12.06, 21:04 Tak zalecił ci lekarz? Ja też podałam dzisiaj debirat z sab simplexem trochę wbrew zaleceniom lekarza, który kazał wszystkie inne leki odstawić przy debiracie. Ale po kilku godzinach płaczu nie wytrzymałam i dałam saba. Debirat mam od czwartku. Mam nadzieję, że kiedyś pomoże bo na razie nie widzę poprawy niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś