Gość: Kari
IP: *.*
25.02.03, 15:43
Od miesiaca - ponad mój 2-latek kaszle.Zaczeło sie jakimś wirusowym zpaleniem krtani, przez 3 dni gorączka ponad 39 ale bez kaszlu.Po 3 dniach gorączka ustąpiła ale pijawił sie katar i kaszel - typowo kratniowy.Lekarz nei dał antybiotyku bo na wirusy nie ma sensu.A Bastuś jak kaszlał tak kaszle nadal.Krtań podobno goi sie i 3 tygodnie , byliśmy u lekarza już 3 razy, w płucach czysto.Prawi przeszło a od wczoraj znów i to dużo gorzej.Od miesiaca mały jest na różnych syropach - Diphergan, deflegmin, Prawoślazowy i jeszcze jakiś.Fakt, ze w domu mamy bardzo ciepło 25 stopni, ale cały czas wietrzę, na noc ręcznik nalzóeczko i kaloryfer.Bojęsie zmę moze to alergia albo jakaś bakteria.Nawet nie wiem jakkie badania zrobić!Na spacery mały wychodzi bo na krtan to nawet lepiej.prosze o radę - jak miałyście z czymś takim do czynienia.Czy szukac jakiegoś specjalistu?Chociaż tem nasz lekarz jest od chorób płuc ale on jest z tych co antybiotyki podaje w ostaeczności - ma racje, ale ja chcewidzieć jakiś efekt!