mamaszymona2 02.01.07, 11:46 maly dzis dosc czesto robi kupke, taka jak jaecznica, nie wiem zupełnie co podawac do jedzenia i picia, moze jakas mam miala taki problem prose o rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agunia1980 Re: biegunka u roczniaka 02.01.07, 11:51 Jak moja mala miala biegunke lekarz prosil aby odstawic mleko.Niestety nie bylo to mozliwe.Sprobuj podac smecte i Hipp ORS200 (kupiony w aptece).To taki napoj,kleik marchwiowy czy cos takiego.U nas pomogl,tylko ze biegunka mojej corci trwala dwa tygodnie(grypa zoladkowa). Odpowiedz Link Zgłoś
justa1978 Re: biegunka u roczniaka 02.01.07, 11:54 no dokładnie teraz znowu lata grypa zołądkowa, przeabiałam to zmoją trójką w święta koszmar!!! Mleko jak juz musisz podac to trzeba zagescic kleikiem, dawaj duzo pić i nie zmuszaj do jedzenia w razie gdy dołączą wymioty. Smecta to dobry lek ale jest tak ohydny ze nawet ja bym tego nie wypila a co dopiero dziecko, ale moze tobie sie uda bo rewelacja na biegunke. Odpowiedz Link Zgłoś