mamaquby 03.01.07, 14:14 zostalismy zakwalifikowani do zabiegu w Centrum Mowy i Sluchu w Kajetanach? moze ktos z was byl tam, wiec cos? dzieki z gory za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tekam68 Re: adenotomia 04.01.07, 00:06 Bylam tam z synkiem - zabieg był w połowie grudnia. Co chcesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
m.potrap Re: adenotomia 04.01.07, 19:12 ja tez byłam z córka w grudniu właśnie w Kajetanach - służe informacjami Odpowiedz Link Zgłoś
mamaquby Re: adenotomia 08.01.07, 19:17 chodz mi o czas trwania zabiegu, czy moge byc caly czas z synem? jakie odnioslyscie wrazenia? jacy sa lekarze? martwie sie bo to bedzie pierwsza wizyta w szpitalu..... czy po zabiegu cos go bedzie bolalo? czy bedzie mogl wszystko jesc? czy Wasze dzieci przestaly chorowac? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: adenotomia 08.01.07, 20:53 Ja byłam dawno bo w lipcu minął rok i z perspektywy czasu muszę powiedzieć,ze pełen sukces-praktycznie zero chorób Od wrzesnia opuściła w przedszkolu dwa pojedyńcze dni. Pobyt wspominam bardzoi miło-z małą byłam do zaśnięcia na sali operacyjnej,później zawołano mnie jak się budziła i juz caly czas byłysmy razem. Zabieg(wycięcie migdała i założenie drenów do uszu) był o 14 ok 18 już zjadła lekką kolację,noc minęła spokojnie i rano od domu Ogólnie super. Odpowiedz Link Zgłoś