edyta.gulawska 27.01.07, 09:32 Mamy długo oczekiwany termin do CZD na kardiologię.Chciałam zapytać ,czy ktoś z Was tam będzie w tym czsie?My toskar prawie 2 lata,mama Edyta i tata Paweł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga781 Re: 6 luty w CZD 28.01.07, 13:45 Chciałam się tylko zapytać, jak długo czekaliście na termin przyjęcia? My jeszcze oczekujemy na informację zwrotną....Pozdrawiamy -- aga mama Poli Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.gulawska Re: 6 luty w CZD 29.01.07, 12:20 My czekamy na termin od czerwca,ale my nie bedziemy na kardiologii pierwszy raz tylko trzeci.Jesteśmy też po operacji.Co prawda termin mamy trochę przyspieszony ,bo Mały ma problemy z płucami.Z własnego doswiadczenia wiem ,że na kardiologię są długie terminy oczekiwania,a i oni nie bardzo się przejmują ,że dziecko powinno być już przebadane,bo jest nietypowym przypadkiem.Zanim oskar był zdiagnozowany minęło 8 m-cy ,a wczesniej się nie spieszyli ,bo "ładnie wygladał".Po cewnikowaniu była wielka panika ,bo ma ciężką wadę. Odpowiedz Link Zgłoś
water7 Re: 6 luty w CZD 29.01.07, 16:27 Życzę powodzenia. My też czekamy na termin od czerwca i wciąż słyszę że przecież jest ok a rytm serca spada bo takie mamy tendencje w końcu lepiej leczyć niż zapobiegać. Pozdrawiamy was serdecznie Ola z Barnabą TGA p.s. Kiedy byliście w czerwcu na kardiologii? Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.gulawska Re: 6 luty w CZD 29.01.07, 19:13 My byliśmy 23 czerwca na kaontroli w poradnii u dr.Kacprzak.Też często mnie krew zalewa,bo nie wiem czy to :lekceważenie ,niedopatrzenie czy brak czsu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś