Dodaj do ulubionych

Na temat cenzury na tym forum

30.01.07, 08:52
Nie rozumiem dlaczego kasujecie pozytywne wypowiedzi innych ludzi na temat
oddziału Kardiologii.Co, jest to dla was niewygodne?Bo ktoś może mieć
odmienne zdanie?Widać że osoby nie plujące na oddział Kardiologi spychane są
na margines.
Obserwuj wątek
    • jakub_kubik Re: Na temat cenzury na tym forum 30.01.07, 08:56
      Jak ja pisalem anonimowo to tez zostalem wykasowany. Dopiero po podaniu danych
      osobowyc i zweryfikowaniu posty zamieszczono. Proszę też spróbować tej drogi.
      • barbarajarzabek Re: Na temat cenzury na tym forum 30.01.07, 09:03
        usuwane są posty, które wywołują kłótnie i awantury. prosimy o opisywanie
        swoich doświadczeń.
        • drozd20 Re: Na temat cenzury na tym forum 30.01.07, 09:11
          Użytkownik o nicku "mocznik" oraz "zuzu0" opisywali właśnie swoje doświadczenia
          i nie było w nich cienia agresji.Dlaczego zostały usunięte?Czemu ma to służyć?
          Proszę mi nie mydlić oczu.
          • jakub_kubik Re: Na temat cenzury na tym forum 30.01.07, 09:17
            A kto to jest mocznik i zuzu0 ?
            • drozd20 Re: Na temat cenzury na tym forum 30.01.07, 09:21
              Trzeba było uważnie śledzić dyskusje.
              • teletombola1 Re: Na temat cenzury na tym forum 30.01.07, 10:39
                Też mi się to nie podoba, że kasujecie posty, które Wam się nie podobają. Nie
                napisałam nic bardziej kontrowersyjnego od pana Kuby i nie rozumię dlaczego mój
                post i posty mocznika i zuzu zostały wykasowane! Nikogo nie kompromitowały!
                Zostawiacie to co Wam pasuje i to co chcecie aby inni czytali. Tymczasem pan
                Kuba trochę mija się z prawdą i to Wam pasuje. Trzeba było powiedzieć wcześniej,
                żeby się podpisać, chociaż nie wiem, czemu to ma służyć. Poza tym informacje o
                nas są w wątku "kto jest kim".
                • gosiap10 Re: Na temat cenzury na tym forum 30.01.07, 15:05
                  Olu,
                  Po wykasowaniu Twojego postu natychmiast wyslalam Ci informacje dlaczego to
                  zrobilam. Prosze wiec najpierw przeczytaj wyjasnienie, a pozniej pytaj i
                  krytykuj. Moj adres znasz.
                  Pozdrawiam serdecznie
    • anfido Re: Na temat cenzury na tym forum 30.01.07, 10:35
      Proszę o kierowanie wszystkich postów w sprawie opisywanej przez pana Jakuba
      Kubika do niego osobiście. Sprawa ta wprowadziła wielkie zamieszanie i
      niepotrzebne kłótnie. Gro Forumowiczów nigdy w Prokocimiu nie była, nie zna
      oddziału VI, ani personelu medycznego tam pracującego.
      Po za tym, jeżeli ktoś ma jakieś dowody, że popełniono przestępstwo, to
      powinien złożyć doniesienie do prokuratury, a nie rozstrząsać sprawę na Forum
      publicznym.
      • drozd20 Re: Na temat cenzury na tym forum 30.01.07, 11:19
        No dokładnie.W 100% popieram.A wogóle to skoro cos mu się w szpitalu nie podoba
        to dlaczego nie zgłosi skargi do dyrekcji szpitala?Najlepiej kogoś publicznie
        znieważyć,wylać wiadro pomyj.Niech gość uważa na przyszłość co wypisuje na
        forum bo za oszczerstwo się odpowiada.Co innego jest pisanie swoich
        opinii,dzielenie się doświadczeniami a co innego jest bezpodstawne oskarżanie i
        opluwania.Za coś takiego się powinno pod sąd iść!!!
        • alrada Re: Na temat cenzury na tym forum 30.01.07, 11:46
          Błagam kochani - wyjasniajcie swoje pretensje poza forum. Są do tego
          odpowiednie procedury co potraficie zauważyć. Po co mnogość wątków dotyczaca
          tej samej tematyki ? Tu zaglada także moje nastoletnie dziecko. Jak mam mu
          wytłumaczyć, że dorośli się tak zachowują ? Nie chcę by się bał specjalistów,
          którzy dbają o jego serce i którym ufamy.
          Mam nadzieje, ze Jakub jest świadomy odpowiedzialności za imiennie kierowane
          oskarżenia i to bardzo poważne. Pomyślmy jak czują się zagladający tu nowi
          forumowicze, którzy mają rozpopcząć leczenie swoich pociech w Krakowie,
          ośrodku, który do tej pory jawił mi sie jako jeden z najlepszych w kraju. Nie
          zazdroszczę im. Pomijając niesmak sytuacji mimo wszystko nie zamierzam bać sie
          oddając moje dziecko w ręce specjalistów w którymkolwiek ośrodku by to miało
          być.
          Nie zadroszczę Administratorom tego forum bo okazuje sie, że jakąkolwiek
          decyzję by podjęli, któraś ze stron poczuje sie rozżalona.

• jakub_kubik Re: Na temat cenzury na tym forum 30.01.07, 11:48
          Ordynator doc Rudziński ma postępowania prokuratorskie o błędy w sztuce
          lekarskiej. W wyniku tych błędów jedno dziecko zmarło drugie jest w ciężkim
          stanie. Widzi Pan sens pisania do derekcji, skoro taki człowiek nie został
          zawieszony i zajmuje tak odpowiedzialne stanowisko. I niech Pan mnie tu nie
          staraszy. Sprawą zajmują się już odpowiednie instytucje, zainteresowane są nią
          również media. A kto tu pownien być sądzony to wiadomo od dawna.
          • drozd20 Re: Na temat cenzury na tym forum 30.01.07, 12:01
            Ja Pana Panie Szanowny NIE STRASZĘ.JA TYLKO PANU PISZĘ ŻEBYŚ PAN BYŁ ŚWIADOM
            TEGO COŚ PAN TU NA FORUM PUBLICZNYM NADZIAŁAŁ.To nie groźba.To fakt
        • dorisek3 Na temat BRAKU cenzury na tym forum 30.01.07, 12:34
          Drodzy Państwo
          Od paru dni obserwuję co sie TU dzieje i milczę. W końcu dziś BREDNIE
          wypisywane przez 'biednego, pokrzywdzonego' ktosia o nicku DROZD20,
          powołującego się na sobie tylko znanych MOCZNIKA i ZUZU0 przepełniły granice
          mojej wytrzymałości.
          1. Jeśli TAK BARDZO się nie podoba to co jest na tym forum pisane to po co TO
          czytać i robić sobie krzywdę?? Czytanie postów nie jest przecież narzuconym
          przez kogoś PRZYKRYM obowiązkiem !!
          2. Zasady tu, na tym forum, obowiązujące zostały DAWNO ustalone i NIE DROZD20
          ani MOCZNIK lub ZUZU0 będą je zmieniać !!
          3. Ewentualne PROPOZYCJE dotyczące zmiany zasad należy przedstawiać do dyskusji
          na forum a nie opowiadać głodne kawałki o cenzurze i innych dziwolągach, nie
          znajdujących potwierdzenia w rzeczywistości. Poza tym można te propozycje
          posłać do rozważenia moderatorom ale najpierw należy zadać sobie trud
          intelektualny i ich odszukać. Na to może jednak wspominani przeze mnie osobnicy
          nie mają czasu bo z doskoku siadają i wylewają swoje wypociny, zalani żółcią i
          wpisują swe 'przemyślenia'. Zasady ustalone przez UŻYTKOWNIKÓW są ICH zasadami
          i albo się ich przestrzega albo nie. Przez analogię to tak jakby ktoś wszedł do
          czyjegoś domu i zaczął się mądrzyć na temat zasad tam obowiązujących, czy
          spodobałoby się TO ??
          4. Jak przekonał się pan Jakub Kubik można pisać bez cenzury ALE należy
          przestrzegać ZASAD aby nie robić KWASÓW. Zasady mówią, że nie należy być
          GOŁOSŁOWNYM i pod poważnymi sprawami NALEŻY się podpisać IMIENIEM I NAZWISKIEM.
          W ten sposób takie opinie nabierają znamion prawdopodobieństwa.
          5. Sprawy podlegające ocenie prokuratury trzeba zgłaszać tam właśnie - ALE jak
          się siedzi przerażonym, mniej lub bardziej, przy dziecku to akurat NIE o tym
          sie myśli !!! A dzień rodzica na Prokocimiu wygląda tak, że w miarę możliwości
          spędza się czas WŁAśNIE przy dziecku. Niestety za bardzo nie ma czasu ani
          ochoty na latanie po prokuraturach, nawet gdy się wie coś co by należało
          zgłosić.
          6. Jeśli DROZD20 ma coś ochotę zgłośić do prokuratury to niech zgłasza, to jest
          przecież prawo i obowiązek obywatelski. Może anonimowy DROZD20 stanie się znany
          jako samozwańczy obrońca 'uciemiężonych, prześladowanych i opluwanych' i
          pójdzie pod sąd właśnie w tej jakże godnej pochwał roli.
          • barbarajarzabek Re: Na temat BRAKU cenzury na tym forum 30.01.07, 12:42
            dzięki Bartku za przypomnienie zasad panujących na naszym forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka