bamastu 15.02.07, 09:24 Dzisiaj o 8.50 zabrano małego, 10-miesięcznego, Tadzika na kolejną operację. Tadzik leży w Krakowie od 15 listopada czekając na drugi etap. Dzisiaj JEGO dzień... Proszę o modlitwę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basikrzy Re: II etap Tadzika (HLHS) 15.02.07, 10:06 od 15-ego listopada czekacie na drugi etap? jejku, to 3 m-ce... z całych sił trzymamy kciuki i z całego serca życzymy, aby wszystko się udało i abyście mogli już niedługo szczęśliwie wrócić wszyscy razem do domku Odpowiedz Link Zgłoś
kpiekuta Re: II etap Tadzika (HLHS) 15.02.07, 10:54 Czy chodzi o Tadzika z Poznania? Pamiętam pod koniec sierpnia na kardiologii w Poznaniu była mama z 4 miesięcznym wówczas Tadzikiem, który był po I etapie w Krakowie. Miał problemy z żołądkiem. Zastanawiałam się co sie dzieje z tym dzieciątkiem, bo bardzo cierpiał. Pozdrawiam, Karola, mama Kamila TOF+PA Odpowiedz Link Zgłoś
bamastu Re: II etap Tadzika (HLHS) 15.02.07, 16:02 Ten sam - Tadzik z Poznania. Jest dwa dni starszy od mojego Jakubka. Nie mam jeszcze wieści od jego mamy. Czekam na telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_e_k Re: II etap Tadzika (HLHS) 15.02.07, 13:24 Trzymam kciuki napewno wszystko będzie dobrze i szybko dojdzie do siebie. Asia mama Filipka HLHS po II etapie Odpowiedz Link Zgłoś
malamimi27 Re: II etap Tadzika (HLHS) 15.02.07, 13:55 Bardzo mocno trzymamy kciuki i modlimy sie za Niego i wszystkie serduszkowe dzieci.. Buziaki wielkie. kasia mama Wojtusia (5mies. -hlhs) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha80 Re: II etap Tadzika (HLHS) 15.02.07, 17:08 Trzymam kciuki za Tadzika. Dużo sił dla tego dzielnego chłopczyka, a dla rodziców dużo wytrwałości i wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
aguniapiest Re: II etap Tadzika (HLHS) 15.02.07, 17:20 Mocno trzymamy kciuki i jesteśmy z Tadzikiem i jego rodziną modlitwą. Agnieszka mama Bartka hlhs po II etapie Odpowiedz Link Zgłoś
cartwood Re: II etap Tadzika (HLHS) 15.02.07, 17:47 Trzymam mocno kciuki i podlę się za powodzenie operacji. Życzę dużo siły małemu Tadzikowi. Kasia mama Marysi(PA+IVS) Odpowiedz Link Zgłoś
kassia1976 Re: II etap Tadzika (HLHS) 15.02.07, 21:14 Pomodlę się za Tadzika i na pewno bedzie dobrze Pozdrawiam Kasia mam Nikosia TGA Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.1511 Re: II etap Tadzika (HLHS) 16.02.07, 08:54 jestem również modlitwą z Tadzikiem i jego mamą ale wiem że operacja się powiodła bo w tym czasie byłam w szpitalu z Magdą i z Tadzikiem.pozdrawiam serdecznie. -Gosia i Danielek z Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
bamastu Re: II etap Tadzika (HLHS) 21.02.07, 09:22 Tak, operacja się powiodła. Tadzik okazał się silnym facetem, bo już na drugi dzień przeniesiono go na VIII i to bez respiratora. Zuch chłopak! Odpowiedz Link Zgłoś
gocha80 Re: II etap Tadzika (HLHS) 21.02.07, 09:37 Tak bardzo sie cieszę. Dobrze przeczytać rano tak dobra wiadomość. Oby same takei na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_k9 Re: II etap Tadzika (HLHS) 21.02.07, 11:46 to świetne wiadomości. Ale musiało tym razem już być dobrze-Tadzik to chyba rekordzista pod względem długości pobytu w szpitalu i wszelakich komplikacji!!!! modlimy się za niego i jego rodziców. agata, mama Mateusza (hlhs po 2 etapie) Odpowiedz Link Zgłoś
kassia1976 Re: II etap Tadzika (HLHS) 21.02.07, 14:03 to super wiadomość modlę się nadal za małego Tadzika, będzie dobrze, potrzeba tylko czasu i cierpliwośći. Pozdrawiam Kasia mama Nikosia TGA Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re: II etap Tadzika (HLHS) 21.02.07, 18:17 Faktycznie zuch chłopak!! bardzo sie cieszymy, że się operacja powiodła, że jest dobrze.... pozdrawiam Ewa, mama Julki Odpowiedz Link Zgłoś
izakam51 Re: II etap Tadzika (HLHS) 21.02.07, 21:26 Wspaniałe wieści, cieszymy się, że wszystko szczęśliwie przebiegło. Iza, Mariusz i Kacper. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia19533 Re: II etap Tadzika (HLHS) 21.02.07, 21:33 Serce sie raduje od dobrych wiesci. Zycze szybkiego powrotu do domu i duzo zdrowka dla dzielnego Tadzia. Odpowiedz Link Zgłoś
lampa22 Re: II etap Tadzika (HLHS) 22.02.07, 12:45 Czesc Serdecznie dziękuję wszystkim za modlitwę, pamięć i wsparcie w tych chwilach. To bardzo wzruszające. Tadek trzyma się dzielnie. Czasami są problemy z sikaniem i z dusznością, ale zawsze jakoś sobie radzi i nie trzeba go intubować. Gorąco pozdrawiam wszyskie Mamy i serduszkowe Dzieci. Dziękuję Basi za założenie tego wątku. Magda mama Tadzia Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: II etap Tadzika (HLHS) 23.02.07, 12:11 Cieszę się ogromnie , Tadzik to pewnie silny gość życzę Wam zdrowia , siły i uśmiechu każdego dnia Poznań - Poznaniowi Magdalena (mama MarcinaP-ń Odpowiedz Link Zgłoś