anulka.p 20.02.07, 21:22 Napiszcie mi proszę, bo zaczynam się już mocno niepokoic czy utrzymujaca się biegunka w czasia trwanie ospy (już piąty dzień) to jest w miarę normalne czy niekoniecznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anisr Re: Biegunka przy ospie? 20.02.07, 21:43 U mojej starszej była, ale ona ma problemy z jelitami.Wiem,że krostki ospy lubiąśluzuwke jelit i może to powodowac biegunkę.Na wszelki wypadek zapytaj lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Biegunka przy ospie? 20.02.07, 21:58 Lekarz wie oczywiscie i nie dziwił się jakoś specjalnie, mowił też, że brzuszek może boleć od powiększonych węzłow chłonnych. Ale tak się chciałam dowiedzieć, czy ktoś tak jeszcze miał, bo długo to coś trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
monish Re: Biegunka przy ospie? 20.02.07, 23:52 MOja 6 miesięczna córcia miała paskudną biegunkę w czasie ospy, z krwią i śluzem, reakcja na alergen, w czasie ospy mogą się wikłać paskudnie rózne rzeczy, alergie nasilają się, skonsultuj się z jakimś lekarzem jeszcze, lacidofil możesz bezpiecznie podawać, ja 2x dziennie podawałam, wydaje mi się że przedłużająca się biegunka jest powodem do niepokoju, nasza trwała 2 dni Odpowiedz Link Zgłoś