mg31 01.03.07, 13:37 ... czy u Was również dzieciaczki nagle zaczęły tak chorować??? Jestem z Bygdoszczy i właśnie we wtorek mój czterolatek złapał coś... (infekcja łączona) a w przedszkolu z 30-stoosobowej grupy chodzi po 6-10 dzieci... Duuuuuuuuuużo zdrówka!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonakrzem Re: co sie dzieje... 01.03.07, 13:43 ja też jestem z Bydgoszczy i od 13 lutego do dziś mój synek był w domu też załapał wysoką gorączkę w żłobku teraz jest już dobrze i jutro idzie do żłobka mam nadzieje że choroba nie wróci. Dużo zdrowia dla Twojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
kerry_weaver Re: co sie dzieje... 01.03.07, 14:09 Co się dzieje - co roku o tej porze jest szczyt epidemii grypy i grypopodobnych infekcji. Rok temu w naszym przedszkolu chodziło 2 dzieci na 10 w grupie, w tym roku: moja corka ma anginę, ja mam infekcję grypową, wujek, ciotka + ich syn rozłożeni na grypę, teściowa jeszcze chodzi ale z kaszlem, jedyna (tfu tfu!) zdrowa osoba w otoczeniu to mój 7-latek. Odpowiedz Link Zgłoś