Dodaj do ulubionych

do KASSIA1976

31.03.07, 12:46
Witaj.mam pytanie odnosnie tego turnusu rehabilitacyjnego. czy miejsce
turnusu to sie wybier samemu czy ktos o tym decyduje?ja chciałabym jechac z
synem (PDA) który ma orzeczenie o niepełnosprawnosci i córka (astma
oskrzelowa)czekamy na komisje ale raz juz nam nie przyznali orzeczenia wiec
moze i tym razem tez tak bedzie.czy tez bym mogła ja tam wziąść i jezeli sie
orientujesz to jaki koszt całkowity jest tego bo wyczytałam ze dofinansowania
daja ok 1100zł.Byłabym wdzieczna za odpowiedz.Pozdrawiam

kasia mama Oliwiera (PDA)
Obserwuj wątek
    • kassia1976 Kasiu... 31.03.07, 17:14
      ja sama wybrałam sobie miejsce i termin turnusu. We wniosku go wpisujesz(wniosek
      o dofinansowanie). Zabieram ze sobą zdrową córkę i Nikosia TGA. Wybieram sie do
      Jarosławca ceny są dość wysokie, ale jakoś uzbieram. Płatność jest w ratach, po
      zarezerwowaniu terminu wysyła się zaliczkę. Z tego co wiem jak pójdziesz do
      Powiatowego centrum to oni mogą ci coś polecić. Jak masz jeszcze pytania to pisz.
      • clarita Re: Kasiu... 31.03.07, 19:04
        dzieki za odpowiedz.Jesli moge wiedziec to jak wysokie sa te ceny?Bo nie wiem
        czy w ogóle warto mi załatwiac.jesli mozesz to napisz konkretne sumy i ile
        dostałas dofinansowania?i czy jak bym chciała jakis termin w wakacje to czy
        zdąże jeszcze cos załatwic.Dziekuje Kasiu za wskazówki i pozdrawiam.
        Kasia mama Oliwiera (PDA)
        • kassia1976 Re: Kasiu... 31.03.07, 20:25
          www.sanatorium-panorama.pl/
          Ja zarezerwowałam termin w Jarosławcu ceny strasznie wysokie w sumie za mnie i
          2 dzieci 3300, dofinansowanie jeszcze nie mam ale dzwoniłam i pan powiedział że
          to kwestia formalna. myślę że jeszcze zdążysz. Dam Ci jeszcze adres strony
          www.zurs.com.pl/index_kcotr.php?akcja=morze
          dostałam go od koleżanki z naszego forum. Oni organizują turnusy i mają dobre
          ceny, warto zadzwonić(ceny naprawdę dobre). Ja bardzo chcę do Jarosławca, bo tam
          mi się podoba i jest ośrodek zamknięty, a ja będę sama z dwójką dzieci i jest co
          robić jak jest niepogoda. pozdrawiam, jak masz jeszcze jakieś pytania to pytajsmile
          • clarita Re: Kasiu... 31.03.07, 21:37
            Strasznie drogo taki turnus wychodzi. Gdybym sie zdecydowała to tez bede sama z
            dwójka dzieci bo z mężem bardzo bym chciała ale to chyba nas juz całkiem by nie
            było stac.musze sie nad tym zastanowic chociaz na dzien dzisiejszy to chyba nie
            dla mnie.Czy byłas juz kiedys na takim turnusie?Wiesz może jak to dokładnie
            wygląda?
            pozdrawiam Was bardzo i życzę przyjemnosci.
            jak możesz to podaj mi numer gg to może by nam było łatwiej pogadać.(oczywiście
            jak masz na to ochote)

kasia mama Oliwiera (PDA) i klaudii(astma oskrzelowa)
          • clarita Re: Kasiu... 31.03.07, 21:43
            to ja podaje swój numer gg 8116685.Jeśli mozesz to odezwij sie to porozmawiamy.
            Pozdrawiam.Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka