doorootaa 03.10.03, 07:47 Co prawda pytałam już na forum regionalnym, ale pozwolę sobie tutaj powtórzyć - bardzo proszę o polecenie dobrego ortopedy w Katowicach, najlepiej posiadającego gabinet prywatny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elx2 Re: ortopeda w Katowicach 03.10.03, 10:59 Polecę Tobie jak dla mnie świetnego ortopedę. Tyle tylko, że nie z Katowic a z Tarnowskich Gór. Jest to Pani dr n med. Jolanta Musiałek - Holeczko przyjmuje w prywatnej przychodni BiMed przy ul. Mickiewicza tel.258-80-80, 381-75-80/81 (tylko we wtorki, wizyta kosztuje 50 zł). Na co dzień jest z-cą Ordynatora szpitala w Piekarach Śląskich. Polecam szczerze bo jest wspaniałym lekarzem. Moja córeczka miała dysplazję stawu biodrowego dosyć poważną, wspaniale mi dziecko "wyprowadziła". Chyba nie będzie problemem dojechać z Katowic do T. Gór (Ja jestem z Zabrza).Jak masz jakieś pytania chętnie odpowiem.Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś
doorootaa Re: ortopeda w Katowicach 03.10.03, 11:38 dziękuję Ci za odpowiedź. Z jakim wyprzedzeniem należy ustalić wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś
elx2 Re: ortopeda w Katowicach 03.10.03, 12:02 Wizytę trzeba umówić z ok.dwutygodniowym wyprzedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i3 Re: ortopeda w Katowicach 03.10.03, 11:47 Polecam pana dr Ryszarda Tomaszewskiego. Pracuje w Górnośląskim Centrum Zdrowia matki i Dziecka na Ligocie. Nie wiem czy przyjmuje prywatnie. Jeżeli chcesz to na priv przyślę Ci jego numer telefonu. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
doorootaa Re: ortopeda w Katowicach 03.10.03, 11:52 Marta, prześlij mi proszę na adres doorootaa@NOSPAM.gazeta.pl ten numer. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i3 Re: ortopeda w Katowicach 03.10.03, 13:34 Dorotko, mam jakiś problem z wysłaniem Ci maila, nie wiem co się stało, komentarz host unknown. Może wyślij coś na moją skrzynkę i ja odpowiem. Marta Odpowiedz Link Zgłoś