bunia.bu 30.11.08, 22:44 Czy ktoś z Was dawał te tabletki dziecku i z jakim efektem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mynia0 Re: Lymphomyosot a przerośnięty 3 migdał... 30.11.08, 23:12 ja dawałam, bez efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
my-tominek Re: Lymphomyosot a przerośnięty 3 migdał... 30.11.08, 23:14 Ja też dawałam.Zarówno tabletki jak i kropelki.Bez efektu niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
blanka112 Re: Lymphomyosot a przerośnięty 3 migdał... 01.12.08, 09:50 Nie pomoze ale i nie zaszkodzi. Lepiej spróbować imupret-lek ziołowy na migdały- tylko niedostępny w Polsce. można go zdobyć w Niemczech bez recepty Odpowiedz Link Zgłoś
kristii Re: Lymphomyosot a przerośnięty 3 migdał... 01.12.08, 09:53 Dawałam córeczce ten lek w kropelkach i zdecydowanie mniej choruje Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Lymphomyosot a przerośnięty 3 migdał... 01.12.08, 10:04 ja dawałam w tabletkach, córka ma stale powiększone migdały. Efekt niewielki i nie wiem, czy to od tego, stwierdziłam po 2 m. podawania tabletek. Jestem zwolenniczką homeopatii i przy grypie i katarze mam wypróbowane leki homeopatyczne, ale tu niestety nie widziałam efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
pam_71 Re: Lymphomyosot a przerośnięty 3 migdał... 01.12.08, 11:17 Mój DuzySyn(9lat) dostał już kilka serii Lympho-na boczne, bo trzeciego nie ma od pięciu lat. Jak były duże tak i są ;-( Tylko, że On starszy i zdecydowanie mniej choruje. Pozdrawiam Pam Odpowiedz Link Zgłoś
bunia.bu Re: Lymphomyosot a przerośnięty 3 migdał... 01.12.08, 18:04 Dzięki! Czyli skończymy to opakowanie i nie pozostaje nam nic innego jak czekać aż wyrośnie.Bo drugi raz ciąć go nie będę.10 miesięcy temu miał wycięty 3 migdał i podcięte boczne ale niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
kopytko1 Re: Lymphomyosot a przerośnięty 3 migdał... 04.12.08, 10:07 Cześć, swego czasu podawałam synkowi krople Lypohomyosot N... przez bite 10 miesięcy z przerwami ok dwutygodniowymi. Syn miał II stopień powiększenia migdała. I nam się udało! Nie musieliśmy wycinać, wrócił do swoich rozmiarów. Cierpliwości trzeba...Nie wiem czy wiecie ale myślę, że mogę zwrócić uwagę przy sposobie podawania leków homeopatycznych. Nie wolno jeść,pić przed i po ok. pół godziny. To ważne, my się do tego stosowaliśmy i efektów się doczekaliśmy. Życzę zdrówka wszystkim Waszym dzieciakom, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
lizbetka Re: Lymphomyosot a przerośnięty 3 migdał... 05.12.08, 21:54 Ja stosuję u sześciolatki. Migdał córki był ogromny , miała miała bezdechy, chrapała, w dzień miała non stop otwartą buzię. Nie pomagał antybiotyk- bo migdał ropiał i powodował ropne katary i ropne zap. gardła, sterydy-Buderhin i polcortolon. Lekarze uwazali że jedynym wyjściem jest wycięcie. W ostatecznej desperacji zaczęłam podawać lymphomyosot. Poprawa nastąpiła po ok. 3 tygodniach REGULARNEGO podawania. Potem podawałam jeszcze miesiąc i odstawiłam. Niestety po paru miesiącach migdał znów powiększył się do ogromnych rozmiarów, objawy powróciły ze zdwojoną siłą. w tej chwili jest tak -dopóki córka dostaje Lymhomyosot jest super, przestajemy dawać -migdał się powiększa . więc podaję i córka wygląda i zachowuje się tak jakby nigdy migdała powiększonego nie posiadała . Buzia zamknięta, nie chrapie , śpi spokojnie, bezdechów nie ma. Katary słabsze i praktycznie bez ropy . Ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
anita53 Re: Lymphomyosot a przerośnięty 3 migdał... 07.12.08, 19:44 Ajak podawałaś te kropelki? Nas czeka operacja w styczniu... może jeszcze zdążymy? Odpowiedz Link Zgłoś
lizbetka Re: Lymphomyosot a przerośnięty 3 migdał... 08.12.08, 00:31 Jeśli pytanie jest do mnie to ja podaję córce tabletki. I bardzo mnie dziwi że działają bo ja podaję je rozkruszone w herbacie. Mimo że nie stosuje się dokładnie do zaleceń efekt jest super więc pewnie i tak mozna . Pozdrawiam . Lizbetka Odpowiedz Link Zgłoś