aleksandra19811 29.12.08, 21:39 Który z tych syropów jest Waszym zdaniem najlepszy przy trudności w odksztuszaniu dla 2,5 latki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaop Re: Flegamina, ambrosol czy mucosolvan 29.12.08, 21:59 A moze flavamed? Mucosolvan tez dobry To wszystko sa te same preparaty, ale od innych producentow Moja mloda po ambrosolu i flegaminie wymiotuje po innych nie... Odpowiedz Link Zgłoś
beatar9 Re: Flegamina, ambrosol czy mucosolvan 29.12.08, 22:02 .skutecznym okazał się w naszym przypadku mucosolvan podawany wziewnie najwyżej 2razy dziennie...omija cały układ pokarmowy i działa szybciej tam gdzie powinien Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikm Re: Flegamina, ambrosol czy mucosolvan 30.12.08, 08:52 skład flavamedu, mucosolvanu czy ambrosolu wydaje się ten sam. Flegamina ma troszkę inny. Ja młodemu ostatnio dawałam flavamed i pomógł. Kiedyś flegamina i też działała bardzo podobnie. Smaki może troszkę inne. Nie ma jednak jak syrop z cebuli... Odpowiedz Link Zgłoś